Τα «χώνει» στη διαιτησία η ΑΕΛ

Τα «χώνει» στη διαιτησία η ΑΕΛ

Εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος της ΑΕΛ διοργανώνεται από τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της, στην εκδήλωση θα κληθούν θεσμικοί φορείς του αθλητισμού, της δικαιοσύνης, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Ταυτόχρονα με την προσπάθεια που κάνει για την αγωνιστική ενίσχυση και εξέλιξη της ομάδας, η οποία συνεχίζεται και με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση του α' γύρου του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αποφασισμένη να αναδείξει και να καταγγείλει προς κάθε κατεύθυνση, την συστηματικά άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί της, που οδηγεί σταθερά σε αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, τις αμέσως επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε σύγκληση κοινής συνάντησης θεσμικών φορέων της δικαιοσύνης, του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της τοπικής κοινωνίας, στην οποία θα προβληθούν όλες οι επίμαχες φάσεις που αποδεικνύουν τις προθέσεις διαιτητών και βοηθών σε βάρος της, σε παιχνίδια όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρας Τρίπολης, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, την Βέροια και φυσικά, το χθεσινό με τον Πλατανιά.

Στόχος είναι να πληροφορηθούν οι πρόεδρος και εισαγγελέας Εφετών, οι πρόεδρος και εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων, οι βουλευτές του νομού, αλλά και οι λοιποί φορείς της περιοχής που αποτελούν καθημερινό στήριγμα των προσπαθειών μας, τους λόγους για τους οποίους πρόκειται να προχωρήσουμε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον εκείνων που σκόπιμα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας.

Γιατί αν δεν ασκήσουν αυτεπάγγελτα δίωξη για παράνομες συμπεριφορές οι ίδιοι οι εισαγγελείς, δεδομένου ότι από τις υποθέσεις κατά Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλου και λοιπών, έχει νομολογηθεί ότι το βίντεο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο, είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε εμείς.

Η ημερομηνία, καθώς και η αίθουσα προβολής της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας".



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved