Πλατανιάς – ΑΕΛ 3-2: Την χόρεψε πεντοζάλη στα χιόνια!

Πλατανιάς – ΑΕΛ 3-2: Την χόρεψε πεντοζάλη στα χιόνια!

Σε έναν αγώνα με έντονο το στοιχείο του σασπένς, τόσο μέσα στο χορτάρι όσο κι έξω από αυτό, ο Πλατανιάς πήρε παλικαρίσια νίκη επί της ΑΕΛ με 3-2 και έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας πλέον με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγωνιστικός χώρος ντύθηκε στα λευκά από τον χιονιά που έχει κάνει κατάληψη τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας και όλοι πίστευαν ότι το ματς των Κρητικών με τους Λαρισαίους θα ήταν άχρωμος, χωρίς ρυθμό και φάσεις.

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων διέψευσαν το σενάριο αυτό, αφού αμφότεροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα που θα κρατούσε το ενδιαφέρον στα όσα γίνονται εντός γηπέδου και όχι στα καιρικά φαινόμενα τα οποία ήταν έντονα στα Περιβόλια, καθώς εκτός από τα χιόνια, οι 22 αντίπαλοι είχαν να αντιμετωπίσουν και σύννεφα πυκνής ομίχλης.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια μικρή υπεροχή στο ξεκίνημα, όμως όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΛ προσπαθούσε να ισορροπήσει. Τελικά κι ενώ οι Κρητικοί είχαν χάσει μια- δυό καλές ευκαιρίες, κατάφεραν να προηγηθούν στο 45'. Ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα στον Μουνάφο και ο Αργεντίνος δεν δυσκολεύτηκε να βάλει τον Πλατανιά μπροστά, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΛ θα έπρεπε να πιέσει στο δεύτερο αν θα ήθελε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος, αφού αρχικά έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Μπανανά στο 50' και έπειτα το πέτυχαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον κεφαλιά του Πριτέντα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιορέντε.

Το ματς έδειχνε να έχει τελειώσει οριστικά, όμως η ΑΕΛ τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε νέο ενδιαφέρον, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε όταν ο Μπανανά βρήκε τη μπάλα με το χέρι και μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης.

Ο Ικάουνιεξ ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε περάσει στο 46' αλλαγή και άλλαξε την εικόνα της Λάρισας, ενώ σε δικό του σουτ έκανε το χέρι ο παίκτης του Πλατανιά. Ο Λετυονός ανέλαβε πρωτοβουλίες για την Λάρισα, όμως οι συμπαίκτες του υστερούσαν σε εμπνεύσεις και εκτελέσεις, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να εκμεταλλευτεί την μέτρια εμφάνιση των παικτών του Τσιώλη και να σημειώσει και τρίτο τέρμα στο 76', βάζοντας οριστικά τέλος στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, οι Κρητικοί σπατάλησαν κι άλλες ευκαιρίες προκειμένου να διευρύνουν περισσότερο το σκορ, ωστόσο η ΑΕΛ είχε τον τελευταίο λόγο, αφού ο Κουτσιανικούλης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 3-2.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70' Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (84' Ντίνας), Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο (74' Κουτσιανικούλης ), Φάρκας, Ποτουρίδης (46' Ικάουνιεξ), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετις (86' Αναστασόπουλος).



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved