Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Έφυγαν με το βαθμό οι Ηπειρώτες

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Έφυγαν με το βαθμό οι Ηπειρώτες

Ο Ιστορικός προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 43’ και είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τον Τζημόπουλο στο 79’ πήραν την ισοπαλία 1-1.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί στο «σπίτι» του και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση, έστω και προσωρινά, αλλά «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην 3η θέση, με τους «πράσινους» να έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Πλατανιά, το απόγευμα της Πέμπτης (5/1). Από την άλλη, οι Ηπειρώτες ξεπέρασαν τον Ατρόμητο και βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την ζώνη των play offs.

Η εξέλιξη του ματς

Οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησαν να πιέσουν την εστία του Πασχαλάκη, ούτως ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα από την αρχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να… χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Ο Ιστορικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό, με το σουτ του Μπεν, όμως, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο 7’ με τον Κόρμπο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο πορτιέρο των Ηπειρωτών έδιωξε σε κόρνερ. Η… απάντηση για τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 11’ με την γυριστή κεφαλιά του Μιχαήλ, ωστόσο, η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Πλατείας απείλησε και πάλι με τον Μπεν, όμως, το σουτ που έκανε χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, μια και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να βρουν τους… διαδρόμους προς την εστία του Πασχαλάκη. Ωστόσο, στο 43’ ο Ανσαριφάρντ με πανέμορφο τέρμα, νίκησε τον πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, με διαγώνιο σουτ, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μασούντ και έκανε το 1-0.

Αλλαγή… ρόλων

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, με τον Πανιώνιο να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Πασχαλάκη. Ήταν το 48ο λεπτό, όταν ο Κόρμπος βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κατάφερε να κάνει το σουτ, μια και ο Έλληνας τερματοφύλακας έπεσε στα πόδια του, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Μάλιστα, στο 56’ ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο», όταν ο Φούντας βγήκε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Ανσαριφάρντ και αυτός έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να… βγουν από τα καρέ τους και να ψάξουν την ισοφάριση. Μάλιστα, τα κατάφερε στο 79ο λεπτό, όταν ο Τζημόπουλος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-1. Στα τελευταία λεπτά, το ματς έγινε… ροντέο με επικίνδυνες καταστάσεις και στις δύο άμυνες, ωστόσο, ουδείς κατάφερε να αλλάξει την… ροή του ματς και ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62' Βιντάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved