Απίστευτο ξέσπασμα Αμπντούν! «Όποιος έχει τα… κότσια να με πάρει»

Απίστευτο ξέσπασμα Αμπντούν! «Όποιος έχει τα… κότσια να με πάρει»

Έντονα είναι τα παράπονα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού από τις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα του, ρίχνοντας τα… βέλη του στους μάνατζέρ του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, αλλά και της Βέροιας, μίλησε στο «France Football» και εξαπέλυσε επίθεση για την στάση που κράτησαν οι εκπρόσωποί του όταν πήγε στην Νότιγχαμ, αλλά και για την… ταμπέλα που του έχουν βάλει στην Γαλλία, ενώ έκανε… κάλεσμα σε όποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει για να δώσει… απαντήσεις.

«Οι ατζέντηδές μου δεν είχαν δουλέψει σωστά. Αυτοί φταίνε που πήγα στην Φόρεστ. Το 2012 ο Μιραλάς είχε την ίδια πορεία με μένα και πήγε στην Έβερτον για 7 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω εάν ήμουν τόσο καλός όπως ο Κέβιν αλλά σίγουρα άξιζα πιο καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αν η δουλειά είχε γίνει σωστά από τους μάνατζέρ μου... Μου πούλησαν ένα όνειρο. Ο πρόεδρος εκεί μου εξήγησε το πως θα έχτιζε την ομάδα γύρω από εμένα για να πάμε στην Premier League. Έτσι υπέγραψα για τρία χρόνια στην Φόρεστ. Μία ομάδα που εθεωρείτο καλή και με δυνατό όνομα στην Αγγλία. Αρχικά είπα στον εαυτό μου 'γιατί όχι;'. Όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα πως ο πρόεδρος δεν αποφάσιζε για τίποτα. Ήταν ένα πιόνι. Ήμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και βρέθηκα σε αυτήν την κατηγορία».

Παράλληλα, ο Αφρικανός άσος μίλησε και για την… ταμπέλα που του έχουν βάλει για προβλήματα στις ομάδες του: «Ναι τα... έχω με όλους. Έχω νεύρα με όλους αυτούς. Όταν είχα μπελάδες και προβλήματα δεν ήταν κανένας για μένα. Μπορείς να πεις ότι θες για μένα αλλά όλοι ξέρουν πως είμαι πιστός στους ανθρώπους. Θα περίμενα από έναν καλό ατζέντη να παλέψει για τον παίκτη του. Θεωρώ όμως και πάλι ότι δεν θα μείνω χωρίς ομάδα.

Το 2010 στη Ναντ είχα περάσει τα ίδια. Κανείς δεν με ήθελε στην Γαλλία. Ούτε η Αρλ Αβινιόν που είχε ανέβει. Πήγα στην Ελλάδα και μου έκανε πολύ καλό. Απέκτησα ωριμότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι μου. Τρεις σεζόν μετά ήμουν ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Πάντα ήμουν αποφασισμένος και έπαιζα με καρδιά και ψυχή. Δεν ξέχασα ποτέ από που προήλθα και όλους όσοι με βοήθησαν και στην Ελλάδα. Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην Γαλλία ξέρω πως δεν τους αρέσουν οι παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Μου κόλλησαν την ετικέτα πως είχα πρόβλημα με τον τζόγο στα 20 μου. Τα πράγματα αλλάζουν. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος πια.

Ξέρω τα δεδομένα, τον αθλητισμό και το πως να δουλέψω. Μπορώ να παίξω παντού στην Γαλλία ίσως εκτός από τις τοπ τρεις ή τέσσερις ομάδες! Έχω κουραστεί να μιλάνε για μένα χωρίς να ξέρουν τον χαρακτήρα μου και αλλοιώνοντας πολλά πράγματα. Είμαι πατέρας στα 30 μου με τέσσερα παιδιά. Εάν θεωρούν όλοι ότι είμαι σαν παιδί και λειτουργώ έτσι επιπόλαια ας ρωτήσουν τον Βαλβέρδε και τον Ζαρντίμ. Θα τους πουν ποιός είμαι και για την καθημερινή συμπεριφορά μου.

Τέλος, ο Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε: «Θέλω να μου ξεκολλήσουν αυτή την ετικέτα για την φήμη μου που είναι λάθος. Το παρελθόν μου κόστισε ακριβά. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μία δεύτερη ευκαιρία. Έχω 300 επαγγελματικά ματς και 15 παιχνίδια στο Champions League. Έχω καλά εργομετρικά, είμαι μαραθωνοδρόμος. Σήμερα ζω στο Παρίσι και κάνω προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή. Ελπίζω απλά να ξαναπαίξω μπάλα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Η μπάλα είναι η ζωή μου. Αν μία ομάδα έχει τα… κότσια, ας με πάρει και εγώ σας υπόσχομαι ότι μετά θα ξαναμιλήσουμε!».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved