«Ματιές» σε Πέτριτς, Τίμοστσιουκ! (video)

«Ματιές» σε Πέτριτς, Τίμοστσιουκ! (video)

Μλάντεν Πέτριτς και Ανατόλι Τίμοστσιουκ ήλθαν να προστεθούν στη μακροσκελή λίστα των υποψήφιων (;) για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα...

Η διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καταστήσει τον Ολυμπιακό… μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας και παράλληλα πρωταγωνιστή στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, έχει ως αποτέλεσμα να προτείνονται  -σχεδόν σε καθημερινή βάση-  στην διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου σπουδαία ονόματα, με μεγάλη καριέρα, αλλά και υψηλά κασέ!

Μετά το όνομα του διεθνούς Χιλιανού χαφ της Ρόμα, Νταβίντ Πιζάρο, το οποίο μονοπώλησε το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες, σήμερα (30/4) ήλθαν ακόμα δύο σπουδαίοι Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές να προστεθούν στη μακροσκελή λίστα των υποψηφίων (;) για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα ενόψει της νέας σεζόν…

Ο λόγος για τον 30άχρονο διεθνή Κροάτη επιθετικό, Μλάντεν Πέτριτς και τον 32άχρονο διεθνή Ουκρανό χαφ, Ανατόλι Τίμοστσιουκ, αμφότεροι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι θα μπορούσαν ν’ ανεβάσουν  -αγωνιστικό και όχι μόνο…-  επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Ο Πέτριτς είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε απασχολήσει και πριν μερικά χρόνια (σ.σ. το καλοκαίρι του 2007) τον Ολυμπιακό, όταν την απόκτηση του είχε ζητήσει επίμονα από τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο ο  -τότε-  τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής.

Mladen-Petric-celeb-Cottbus_1265479

Ο ταχύτατος επιθετικός (σ.σ. παίζει με την ίδια επιτυχία τόσο ως φορ περιοχής, όσο κα στις «πτέρυγες») «έφτιαξε» το όνομά του αγωνιζόμενος στην ελβετική Βασιλεία (σκόραρε 38 φορές σε 72 ματς από το 2004 μέχρι το 2007), για να πάρει μεταγραφή στην Γερμανία, αρχικά στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (πέτυχε 13 γκολ σε 29 ματς με την ομάδα της Βεστφαλίας στη μία σεζόν που αγωνίστηκε σ’ αυτήν) κι εν συνεχεία το 2008 στο Αμβούργο, στις τάξεις του οποίου συνεχίζει να βρίσκεται. Με την φανέλα της ομάδας του γερμανικού λιμανιού έχει 31 γκολ σε 69 ματς.

Ο Πέτριτς είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κροατίας εδώ και μία δεκαετία έχοντας 36 διεθνείς συμμετοχές και 12 γκολ.

Όσον αφορά στον Ανατόλι Τίμοστσιουκ, πρόκειται για μία «μηχανή» στον χώρο της μεσαίας γραμμής! Το όνομά του Ουκρανού «έπαιξε»  -για λίγο είναι αλήθεια-  και το περασμένο καλοκαίρι, τότε όμως είχε μείνει στο… συρτάρι λόγω του εξαιρετικά υψηλού του κασέ. Φέτος ωστόσο, ίσως τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο ξανθομάλλης ποδοσφαιριστής δεν εξακολουθεί να είναι πανάκριβος!

tym08

Ο Τίμοστσουκ, ο οποίος μπορεί να μαρκάρει, να πρεσάρει, αλλά και να δημιουργεί αγωνιζόμενος στον άξονα, καθώς πρόκειται από τους πλέον ολοκληρωμένους κεντρικούς χαφ που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανήκει από το 2009 στη Μπάγερν Μονάχου, στην οποία μεταγράφηκε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Προηγουμένως είχε φορέσει για μία δεκαετία την φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία ουσιαστικά «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά.

Ενδεικτικό των δυνατοτήτων του είναι το ότι μετράει, ήδη, περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved