Επιτέλους... ΑΕΚ!

Επιτέλους... ΑΕΚ!

Αντέδρασε η Ένωση και με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έδειξε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πώς είδαμε τους κιτρινόμαυρους απέναντι στον Λεβαδειακό.

Το ματς κύλησε ιδανικά για την ΑΕΚ χάρη στην γρήγορη αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Λεβαδειακός κατέρρευσε και η Ένωση έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο ιδιαίτερα αφότου άνοιξε το σκορ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Μοράις παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία της ματς. Δεν ξέρουμε τι παιχνίδι θα γινόταν έντεκα εναντίον έντεκα. Σαφέστατα όμως αξίζει ένας πόντος στον Μοράις και στους παίκτες του για την αγωνιστική τους ανάκαμψη.

*Το κεντρικό δίδυμο (Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος) δεν είχε πολύ δουλειά δεδομένου και του πώς πήγε το ματς με την αποβολή. Ο Λαμπρόπουλος με τον Γκάλο πάντως λίγο έλειψε να κάνουν μια γκάφα στο πρώτο μέρος, αλλά τελικά η ασυνεννοησία τους δεν στοίχισε στην ομάδα τους. Ο Γκάλο βοήθησε και δημιουργικά καθώς πραγματοποίησε πολλές κούρσες προς την αντίπαλη περιοχή, γεμίζοντας με σέντρες και δίνοντας ευκαιρίες σε συμπαίκτες του να σκοράρουν. Από τα αριστερά ο Ντίντακ δεν πολύ-φάνηκε, αλλά δεν είχε κάποιο τρανταχτό λάθος.

*Στα χαφ, ο Σιμόες πέραν του τέρματός του, ήταν γενικότερα δραστήριος, χωρίς μάλιστα να διστάσει να δοκιμάζει σουτ έξω από την περιοχή. Πρωτοβουλίες μάλλον χρήσιμες καθώς βοηθούσαν στο να μην εφησυχάζει ο αντίπαλος πορτιέρο και η άμυνα, νιώθοντας μια διαρκή πίεση έστω κι αν η ΑΕΚ δεν κατάφερνε εύκολα να μπει μέσα στην περιοχή. Θετικό πρόσημο για τον Πορτογάλο χαφ μετά από καιρό.

*Καλοί ήταν και οι Γαλανόπουλος, Γιόχανσον κι ας μην πιέστηκαν από τους αντίπαλους μέσους, ιδιαίτερα μετά από την αποβολή. Θα λέγαμε πως η τριάδα του κέντρου αρχίζει να αποκτά σιγά-σιγά μια ομοιογένεια. Ο νεαρός Έλληνας έβαλε και το πρώτο του γκολ και αυτό θα του δώσει επιπλέον ψυχολογία.

*Από την τριάδα της επίθεσης ξεχωρίζουμε τον Πέκχαρτ που πήρε την αποβολή του Ναμάσκο, σκόραρε και γενικότερα προσπάθησε να είναι μέσα στις φάσεις. Ο Πατίτο από τα αριστερά στο πρώτο μέρος περισσότερο... γλιστρούσε παρά δημιουργούσε. Στην επανάληψη όμως ήταν καλύτερος και πέτυχε και το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

*Το οποίο ξεκίνησε από σέντρα του Αραβίδη. Ο Έλληνας φορ πάλευε στη δεξιά πτέρυγα, αλλά δεν απειλούσε τον αντίπαλο πορτιέρο. Παρ’ όλα αυτά είχε διάθεση και στο τέλος χρεώνεται την καλή σέντρα στο κεφάλι του Αλμέιδα, όπου στη συνέχεια της φάσης έγινε το 4-0.

*Για τον Ούγκο σημειώνουμε πως στο λίγο που έπαιξε προσπάθησε να φανεί. Είχε συμμετοχή στις επιθέσεις της ομάδας του και το έψαχνε ένα γκολ (είχε δοκάρι σε κεφαλιά του).

*Τέλος μια σημείωση και για τον Μπάρκα: Σε μια δυο περιπτώσεις που χρειάστηκε είχε σωστές επεμβάσεις.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved