Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ροπαλιά - οξυγόνο

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ροπαλιά - οξυγόνο

Σημαντική νίκη πήρε στο Καυτατζογλειο ο Ηρακλής επί του ΠΑΣ με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ του Αγγελόπουλου στο 88ο λεπτό. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια των φίλων του «γηραιού» τα οποία ξεκίνησαν όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό.

Κάπου εκεί ξεκίνησε ο… κακός χαμός, με τους οπαδούς του Ηρακλή να προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο με απειλητικές διαθέσεις. Ο αγώνας διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά και ξανάρχισε κανονικά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Κοζορώνη, αλλά ο «Γηραιός» έβγαλε αντίδραση και αφού ισοφάρισε με τον Περόνε στο 14ο λεπτό, πήρε τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Αγγελόπουλου στο 88΄.

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο ορεξάτος στον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί όπως προείπαμε, όμως τότε ανέλαβαν δράση οι οπαδοί και η διακοπή φαίνεται πως «δούλεψε» υπέρ των γηπεδούχων. 

Με την επανέναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή άρχισαν να «μασάνε σίδερα» και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Περόνε στο 14'. 

Ο ΠΑΣ ήθελε τη νίκη προκειμένου να «σκαρφαλώσει» ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως τα βρήκε σκούρα κόντρα στους γηπεδούχους. 

Οι ενέργειες των φιλοξενούμενων έφταναν μόνο μέχρι την περιοχή και από εκεί και πέρα υπήρχε το χάος, αφού η αμυντική διάταξη του Ηρακλή είχε τρομερά αντανακλαστικά και δεν επέτρεπε στους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι. 

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο... ροκ. Ο Ηρακλής κυνήγησε με σθένος το δεύτερο γκολ, ενώ ο ΠΑΣ αν και είχε την κατοχή, δεν μπόρεσε να καρπωθεί την υπεροχή του. 

Έτσι, ο χρόνος περνούσε και στο 88' ο Αγγελόπουλος σημείωσε το 2-1, δίνοντας μια νίκη - οξυγόνο στον «γηραιό».

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83’ Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (71’ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70’ Αγγελόπουλος), Περόνε

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκας (64’΄Μπουκουβάλας), Ζάιρο (71’ Μαμπουλού), Κόντε, Γιάκος



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved