«Μακάρι να παίξω στον Άρη»

«Μακάρι να παίξω στον Άρη»

Για το ενδιαφέρον του Άρη αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Κώστας Καπετάνος.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Καπετανός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με τη φανέλα του Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πρών προπονητή του, Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καπετάνου στα «Αθλητικά Νέα 98.7»:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν επιτυχημένη τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο που αγωνίστηκα και απέδωσε τα αναμενόμενα. Θέλαμε μια γρήγορη σωτηρία και μετά το διπλό που κάναμε με τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο μας βγήκε κούραση σε συνδυασμό με κάποια εσωτερικά προβλήματα που είχαμε στην ομάδα. Τέθηκα εκτός ομάδας όταν δεν συμφώνησα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, ενώ από την ομάδα έβγαζαν ότι είμαι τραυματίας. Η πρώτη κουβέντα επέκτασης του συμβολαίου μου δεν ανταποκρινόταν στην δική μου προσφορά. Έπειτα από 40 μέρες που γυμναζόμουν μόνος μου, μίλησα με τον πρόεδρο ωστόσο δεν μπόρεσα να βγάλω από το μυαλό μου ότι τέθηκα εκτός ομάδας».

Για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άρης: «Περιμένω να ανταμειφθώ μετά από την καλή χρονιά που πραγματοποίησα. Αρχικά θα κοιτάξω κάτι στην Ευρώπη, αν και αυτό το σενάριο είναι λίγο δύσκολο οπότε αν δεν τα καταφέρω στην Ευρώπη θα κοιτάξω την Ελλάδα. Ο Άρης είχε μια πολύ καλή χρονιά την περσινή σεζόν και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, όμως έγιναν κάποια λάθη που κόστισαν και δεν μπόρεσε να ξαναβγεί. Μακάρι να έρθω σε συμφωνία με τον Άρη».

Αναφορικά με τα λάθη που έγιναν τη φετινή χρονιά στον Άρη: «Οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα, ενώ όταν αλλάζει τρεις προπονητές δεν μπορεί να βρει σταθερότητα».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Η συνεργασίας μας για ενάμιση χρόνο ήταν άριστη. Μπορεί να παίρνει από τον κάθε ποδοσφαιριστή το 100% και δεν έχει τιμωρήσει κανέναν παίκτη σε ολόκληρη την καριέρα του ως προπονητής αρκεί να δουλεύεις. Είναι πολύ δίκαιος προπονητής και είναι πάντα κοντά στους παίκτες. Παίζει επιθετικά και διαβάζει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Ξέρει να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει ο καλύτερος τεχνικός για τη φετινή χρονιά. Στον Άρη θα πρέπει να κάνει μια επιθετική ομάδα, με όλες τις γραμμές κοντά και συνεχές σκοράρισμα».

Για το γεγονός ότι ο αδερφός του αγωνίζεται στο εξωτερικό και αν αυτό αποτελεί κίνητρο γι’ αυτόν: «Από τότε που πήγε στο εξωτερικό έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του. Στην Ελλάδα δεν ανταμείφθηκε για τις δυνατότητές του, ενώ έξω κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων. Όποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό το άξιζε γιατί στην Ευρώπη αν δεν αξίζεις να παίζεις, τότε δεν παίζεις. Ο Παντελής δεν σκέφτεται να επιστρέψει και σίγουρα τα όσα μου μεταφέρει με κάνουν να θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό».

Τέλος, για το πότε αναμένεται να αποφασίσει για την μελλοντική ποδοσφαιρική του στέγη πρόσθεσε: «Την τελική μου απόφαση για την ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ, θα την πάρω μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved