«Ο Νέρι έχει στο αίμα του τη μπάλα»

«Ο Νέρι έχει στο αίμα του τη μπάλα»

Το εγκώμιο του Νέρι Καστίγιο έπλεξε ο παλιός συμπαίκτης και φίλος τoυ, Γιάννης Ταραλίδης, μιλώντας στον Aris FM 92,8

Ο Ταραλίδης αναφέρθηκε στην φιλική σχέση που τον συνδέει με τον Καστίγιο και τόνισε πως είναι γνωστή η αξία του και μόλις προπονηθεί θα βρει τη φόρμα του.

«Μέρα παρά μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και μαθαίνω νέα του. Έχουμε διατηρήσει την φιλία μας. Μπορεί ο Νέρι για τον περισσότερο κόσμο να βγάζει την εντύπωση αγάπης ή μίσους, αλλά για εμένα ως πρώην συμπαίκτης η εικόνα που έχω είναι τελείως διαφορετική.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει αυτό που ξέρει. Όλοι έχουν δει άλλωστε ποια είναι η αξία του.  Αυτή τη στιγμή είναι σε απραξία και πρέπει να προπονηθεί για να βρει την φόρμα του. Είναι πολύ καλός και ιδιαίτερα προσεκτικός όπου κι αν πηγαίνει. «Έχει βγει εκτός ρυθμού με τους πολλαπλούς δανεισμούς του. Έχει χάσει τον ρυθμό του αλλά θα χρειαστεί 3 ή 4 ματς ώστε να επανέλθει στη φυσική του κατάσταση. Αυτό γιατί είναι έτσι από την φύση του. Με 2 ή 3 προπονήσεις θα επανέλθει. «Ο Νέρι όταν βρίσκεται σε καλή μέρα μπορεί να κάνει άνω κάτω οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Παρόλο που έχει καιρό να παίξει, είναι στη φύση του το ποδόσφαιρο. Ο Νέρι  σε 2-3 μέρες επανέρχεται.  Το έχει στο αίμα του.

Τόνισε ακόμα πως ο Καστίγιο ήθελε να μείνει στην Ελλάδα αλλά οι συνθήκες δεν τον βοήθησαν :

«Πριν φύγει επιθυμούσε πολύ να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά οι συνθήκες δεν τον βοηθούσαν. Ήταν εκείνο το πανέμορφο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Βραζιλία και του άνοιξε την πόρτα για μια μεγάλη καριέρα».

Αναφέρθηκε επίσης στην επιθυμία του Καστίγιο να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα και την ανάγκη του να αποδείξει την αξία του. Προέβλεψε δε πως αν ο Νέρι αγωνιστεί πίσω από τα φορ ο Αρης θα βάζει τα γκολ που τόσο του λείπουν.

«Ξέρω πολύ καλά ποσό ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για μια μεγάλη ομάδα με μεγάλο κοινό. Θέλει να αποδείξει και ακόμα προσπαθεί και θα το κάνει, ότι αδίκως τον κατακρίνανε τόσο άσχημα. Από αυτά που μου είπε, από τα λόγια που χρησιμοποίησε τον άκουσα πολύ ευχαριστημένο  που υπέγραψε στον Αρη. Του εξήγησα κι εγώ ότι πήγε σε μια καλή ομάδα. Είναι στο χέρι του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του  κόσμου, πόσο μάλλον στον Αρη που οι οπαδοί αγαπούν πολύ την ομάδα. Ο Αρης και επιθετικά είναι από τις καλύτερες ομάδες, παρόλο που δεν βάζει γκολ. Νομίζω ότι αν αγωνιστεί πίσω από τα σέντερ φορ θα κάνει τη βρώμικη δουλειά μαζί με τους Κόκε, Τσέζαρεκ και Χαβίτο. Επίσης δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί. «Είμαι σίγουρος για αυτό. Θα το δείτε κι εσείς πολύ σύντομα. Με μια ενέργεια θα κερδίσει τον κόσμο. Του αρέσει πολύ το παιχνίδι με την κερκίδα».

Αναφερόμενος τέλος στην δική του πορεία στον Λεβαδειακό είπε πως η ομάδα του έχει βρει ρυθμό και το μόνο που τον φοβίζει είναι ο κακός εαυτός της ομάδας της Λιβαδειάς.

«Έχουμε βρει ρυθμό σαν ομάδα . Το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μας εαυτός. Έχουμε 4 ματς εκ των οποίων τα 3 μέσα στην έδρα μας. Είχα δυο χρόνια κλειστό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και δεν μπορούσα να φύγω  αν και υπήρχαν προτάσεις για τη Superleague. Είναι καθήκον μας να επιστρέψουμε ομάδα εκεί που ανήκει».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved