«Αν δεν νικήσετε την ΑΕΚ, θα κάψουμε τη Λεωφόρο»

«Αν δεν νικήσετε την ΑΕΚ, θα κάψουμε τη Λεωφόρο»

Απίστευτοι διάλογοι στο Κορωπί μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Αντρέα Στραματσόνι και τους αρχηγούς. Το… τελεσίγραφο για νίκη στο ντέρμπι με την Ένωση.

Έντονη ήταν η κριτική που δέχθηκαν άπαντες στο «τριφύλλι» μετά την βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/11) οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί και τα… έψαλλαν σε όλους, με αφορμή την κακή εμφάνιση στο φαληρικό γήπεδο.

Ενώπιον των οπαδών βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα και Σεμπάστιαν Λέτο, ως αρχηγοί της ομάδας, μια και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με ταξί. Κατά την παραμονή των φιλάθλων στο Κορωπί, δεν υπήρξε κανένα… παρατράγουδο και η κριτική… σταμάτησε στις έντονες αποδοκιμασίες και την «καυτή» συζήτηση με τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους αρχηγούς.

Αρχικά, οι οπαδοί ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ εξηγήσεις για την απειθαρχία που υπάρχει στην ομάδα, ενώ παράλληλα, ζήτησαν την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι. Μάλιστα, στον Ιταλό ζήτησαν να παραιτηθεί, αναφέροντάς του: «Σήκω φύγε, θέσε την παραίτησή σου στη διάθεση του Αλαφούζου», ενώ σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, θα πρέπει να πάρει άμεσα αποτελέσματα η ομάδα, στις επόμενες 2 με 3 αγωνιστικές.

Στην συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στον Κάρλος Ζέκα, από τον οποίο, οι οπαδοί του ζήτησαν εξηγήσεις για τα ξενύχτια και την παρουσία σε νυχτερινά κέντρα, με τον αρχηγό των «πράσινων» να αναγνωρίζει το λάθος του και να ζητά συγγνώμη. Ακολούθως, η κουβέντα γύρισε και πάλι στο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να ελέγχει διαρκώς την προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών του και τις αναρτήσεις στα social media και πως δουλεύει νύχτα μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Ανάλογες ήταν και οι απαντήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, που υποστήριξε πως έχει δώσει όλη την περιουσία του στην ομάδα και η απάντηση ήταν «Να βάλεις λεφτά όπως έβαλες για τον ΣΚΑΪ». Η αντίδραση των οπαδών ήταν έντονη και ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να πάρει άτομα για να «προστατευτεί» η ομάδα και στην απάντηση του μεγαλομέτοχου της ομάδας και του Ιταλού προπονητή, έφερε τη νέα αντίδραση, με τους οπαδούς να αναφέρουν: «Αν δεν μπορείτε, να φύγετε και οι δυο».

Στην συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στον Σεμπάστιαν Λέτο, όπου οι «πράσινοι» φίλαθλοι του είπαν: «Σέμπα, προδώσατε τον κόσμο. Δυο τελικούς παίξαμε και χάσατε 3-0. Καταρρέετε μόλις τρώτε γκολ» και ο Αργεντινός απάντησε: «Σας καταλαβαίνω, νιώθω τον πόνο του κόσμου. Σας καταλαβαίνω απόλυτα». Ωστόσο, η αντίδραση του κόσμου ήταν έντονη και φώναζαν πως «Αν δεν κερδίσετε την ΑΕΚ, θα καεί η Λεωφόρος».

Ακολούθησε μία νέα συνομιλία με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος απάντησε στους οπαδούς πως θα σηκωθεί να φύγει αν συνεχίσει η πίεση, μια απάντηση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα. Τον λόγο πήρε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε: «Έκανα λάθος που πίστεψα ότι μπορούμε να πάμε το ίδιο καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο μοναδικός που δεν είχε μιλήσει ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν φανερά σαστισμένος από τα όσα αντίκρισε στο Κορωπί με την έντονη αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι στράφηκαν και πάλι στον Κάρλος Ζέκα, όπου του ανέφεραν: «Εσύ θα κοιμηθείς απόψε, εμείς όχι». Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος παραδέχθηκε και πάλι το λάθος του, ενώ από τους οπαδούς ξεκαθαρίστηκε πως οι τρεις αρχηγοί είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που θα στηρίζονται πλέον και θα πρέπει να βάλουν… μυαλό στους υπόλοιπους.



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved