Γόντικας και στο βάθος... Πολέμης

Ο Δημήτρης Γόντικας, όπως αναμενόταν, θα ασκεί τα καθήκοντα προέδρου στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της σεζόν, ανοικτό παράθυρο για το καλοκαίρι από Πολέμη

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την επισημοποίηση της ανάληψης των καθηκόντων προέδρου από τον Δημήτρη Γόντικα και τη σύσταση διοικούσας επιτροπής 

  Στόχος των μετόχων της ΠΑΕ είναι να βγει η τρέχουσα σεζόν και από το καλοκαίρι να γίνει νέος γύρος επαφών προκειμένου να επιλεγεί η καταλληλότερη λύση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αποφασίστηκε η δημιουργία διοικούσας επιτροπής, όπου πέρα από τον Δημήτρη Γόντικα, θα συμμετέχουν οι κ. Νίκας και Βεκρής.

 Ο Νικόλας Πατέρας έκανε λόγο για συμφωνία σε όλα τα ζητήματα, βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ: "Συμφωνήσαμε σε όλα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα" τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε: "θα είμαι στο Δ.Σ. και αν χρειαστεί κάτι η ομάδα θα είμαι στη διάθεσή της, ως μέλος του Δ.Σ. και μέτοχος". Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Νικόλας Πατέρας σχολίασε και την επίθεση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: "Αυτά είναι παιδικές ασθένειες που βγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους. Περιμένουμε να τις ξεπεράσουν".

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενότητα των μετόχων: "Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να βγει πρόεδρος. Οι μέτοχοι επέλεξαν να προχωρήσουν με διοικούσα επιτροπή. Είναι δύσκολη η εποχή που περνάει ο Παναθηναϊκός" τόνισε και ερωτηθείς αν θα γίνουν περικοπές, απάντησε: "είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι τέτοιο. Αφήστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και έχει ο Θεός".

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης: "Ομόφωνα προχωρήσαμε ενωμένοι. Με προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τον κ. Γόντικα, β' αντιπρόεδρο τον κ. Νίκα και τρίτο εμένα. Τη διοικούσα επιτροπή συμπληρώνει ο κ. Πολέμης. Την ομάδα θα την τρέξει ο Δημήτρης Γόντικα μέχρι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ετησίως ενημερώνεται". Ο Τζόνι Βεκρής ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και τόνισε πως εντός των ημερών θα συνεδριάσει η επιτροπή των μεταγραφών, ενώ όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το αν έγινε νέα πρόταση για την προεδρία στον Αδαμάντιο Πολέμη, απάντησε: "ετέθη στον κ. Πολέμη. Ενέμεινε στη θέση του. Απόδειξη του ότι θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, είναι ότι μπήκε στη διοικούσα επιτροπή".

Γόντικας: "έχουμε πολύ δουλειά"

"Δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω, τα είπαν οι προηγούμενοι. Εχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας να κάνουμε και να διαχειριστούμε μια πάρα πολύ δύσκολη καμπή για το σύλλογο και θα προπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Από τα πρώτα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας" τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας.

Ανοικτό παράθυρο από Πολέμη

"Σας τα είπε ο κ. Γόντικας. Οπως είχα πει την Κυριακή αποφάσισα να μην αναλάβω τώρα, παρά να υποστηρίξω την προσπάθεια. Ηθελα να είμαι μέλος της διοικούσας επιτροπής. Θα συζητάμε τα 4 άτομα σε εβδομαδιαία κλίμακα" σχολίασε ο κ. Πολέμης και στη συνέχεια άφησε ανοικτό το παράθυρο ανάληψης της προεδρίας από το καλοκαίρι. "Θα μάθω τα θέματα τους επόμενους μήνες για να μπορέσω στο μέλλον να πάρω τις αποφάσεις μου στο 100%. Θα γλιτώσω έτσι τη δημοσιότητα που έγειρε την πλάστιγγα ώστε να μην αναλάβω".

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για τα περί πτώχευσης της ΠΑΕ: "Δεν μιλούσα για πτώχευση, αλλά είπα ότι λεφτά υπάρχουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόθεσή μου ήταν να ζητάω λίγα λεφτά από τους μετόχους. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση, η ομάδα κοστίζει 60 εκατομμύρια. Δεν είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά, αλλά πέντε βαθμούς πίσω. Ξοδεύοντας λεφτά δεν έχεις σίγουρο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε πέντε βαθμούς πίσω".

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει θέμα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και : "Ο κ. Γόντικας έχει συζητήσεις με τον παίκτη. Εχει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αν υπάρχει θέληση από την πλευρά του, πιθανά να μη φέρουμε αντιρρήσεις".

Νίκας: "Στόχος το πρωτάθλημα"

Για την συνέχιση της προσπάθειας κατάκτησης του τίτλου, μίλησε ο Γιώργος Νίκας: "Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με προτείνει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι διαπίστωσα ότι υπάρχει Παναθηναϊκό ομοψυχία από τους μετόχους. Αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες. Θα προχωρήσουμε για τον πρώτο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η διοικούσα επιτροπή θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση".

Ο κ. Νίκας ρωτήθηκε και για τον κίνδυνο πτώχευσης της ΠΑΕ, απαντώντας κατηγορηματικά: "Αυτά είναι κινδυνολογίες. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, έχει τον κόσμο του και τους μετόχους του. Ολοι θα σταθούν κοντά στη διοίκηση".



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved