Στραματσόνι: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Στραματσόνι: «Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Οι παίκτες των «πράσινων» θα πρέπει να μπορούν να ζουν με την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, όπως τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για τη νέα… αποτυχία, την ισοπαλία με τον Ηρακλή στο Κύπελλο, αλλά και την επόμενη… μέρα, όπου άπαντες θα πρέπει να μάθουν στην πίεση.

Συγκεκριμένα, μίλησε για:

Τις χαμένες ευκαιρίες: «Σίγουρα αυτό συνέβη σε δύο ματς στην σειρά. Στα παιχνίδια με την Βέροια και τον Ηρακλή είχαμε περισσότερες από 30 ευκαιρίες και ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεδομένο και των ποδοσφαιριστών που αναμείχθηκαν σε αυτές τις φάσεις και είναι καλοί δεν πρέπει να δημιουργούμε μεγάλο πρόβλημα γύρω απ' αυτό που είναι. Επίσης η διαφορά με την Βέροια ήταν πως εκεί σταματήσαμε να παίζουμε 20-25 λεπτά πριν το τέλος, αυτό ήταν το κακό. Στο ματς με τον Ηρακλή η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και προσπάθησε να βάλει κάποιο τέρμα».

Το πώς μπορεί να ξαναγίνει χαρούμενος ο κόσμος: «Φυσικά με την επιστροφή στις νίκες. Καταλαβαίνω 100% τους οπαδούς μας, γιατί ήταν μια κακή εβδομάδα. Όμως οι οπαδοί μας πρέπει να είναι σίγουροι πως η ομάδα δουλεύει όσο πιο σκληρά μπορεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πριν από 20 ημέρες ήμασταν πρώτοι και τώρα δεν είχαμε μια ικανοποιητική εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό, λυπούμαστε για τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες την Κυριακή».

Την απόδοση του Μίγγου: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Δεν φοβήθηκα να τον ρίξω στην μάχη επειδή τον είδα στις προπονήσεις, είναι ένας ενδιαφέρον νεαρός ποδοσφαιριστής. Έχει ποιότητα και προσωπικότητα και είναι έξυπνος τακτικά. Δεν θέλω όμως να του βάλω παραπάνω πίεση. Είμαι ευχαριστημένος με το ντεμπούτο του και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό».

Το αν είναι διαφορετικό το ματς με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα: «Ελπίζουμε η μεγάλη διαφορά να είναι ότι θα βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια το πιο σημαντικό είναι το πρώτο γκολ. Αν το πετύχεις τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εύκολα. Οπότε σε αυτές τις δυο μέρες είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι και να ξεκουραστούμε και εν συνεχεία να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Το αν η ομάδα μπορεί να αντέξει αυτή την πίεση: «Έχω απαντήσει αυτή την ερώτηση αρκετές φορές. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, αυτό το ξέρω πρώτα απ' όλους εγώ, οι παίκτες ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία και φυσικά οι φίλαθλοι μας θέλουν επιτυχίες. Το γνωρίζουμε αυτό εξαρχής και πρέπει να μπορούμε να ζούμε με αυτή την πίεση και να αντεπεξέλθουμε γιατί οι οπαδοί μας βοηθάνε αρκετές φορές, αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη μας και ο μόνος τρόπος για να είναι χαρούμενοι είναι να μαχόμαστε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια».



NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved