Θεοδωρίδης: «Όχι να μιλάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες»

Θεοδωρίδης: «Όχι να μιλάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες»

Έντονο ήταν το ξέσπασμα για τις φωνές των ανθρώπων του «Δικέφαλου» για τις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στο «ΦΩΣ» και στάθηκε στην στάση που κράτησαν οι «ασπρόμαυροι» μετά τα όσα έγιναν στο φαληρικό γήπεδο και τις πολλές διακοπές ελέω των καπνογόνων, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τραβήξει συνεχόμενα μαρτύρια στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για:

Τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς και τη συζήτηση που έγινε για τα καπνογόνα: «Εμάς ενόχλησε ο καπνός, όχι τον ΠΑΟΚ! Εμείς ήμασταν οι γηπεδούχοι, εμείς θέλαμε τον ρυθμό στο ματς να μη διακόπτεται και οι παίκτες παραπονιόντουσαν για τον καπνό, κάνει κακό στην υγεία τους. Τους αγαπώ τους φιλάθλους μας, τους θεωρώ κινητήριο δύναμη του Ολυμπιακού, όμως τους ζητάμε μια χάρη, να μην επαναληφθεί αυτό το εφέ, γιατί μας κάνει κακό. Πρώτα απ΄ όλα ξεκουραζόντουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Εμείς τρέχαμε ως το τέλος, ενώ ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο μισάωρο κρέμασε. Δεν χρειάζεται αυτά τα πράγματα ο Ολυμπιακός. Μόνο φωνή και συνθήματα υπέρ της ομάδας μας, το σύνθημα “Ολυμπιακός” μέσα από την ψυχή τους είναι αρκετό για να κάνει τους αντιπάλους να καταλάβουν το μεγαλείο της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα, κοίτα ποιοι μιλάνε! Έλεος, όχι να μιλάνε και οι ΠΑΟΚτζήδες για συνθήκες αγώνα. Έχουμε τραβήξει μαρτύρια επανειλημμένως στην Τούμπα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Μαλαματίνες μπουκάλια κρασί να μας σημαδεύουν, φωτοβολίδες με πιστόλια να μας σημαδεύουν, ψάρια και βρομόνερα στον πάγκο της ομάδας μας, εισβολές οπαδών του ΠΑΟΚ και να τρέχουμε να γλιτώσουμε, αυτή είναι τρομοκρατία… Στο Καραϊσκάκη ποιος τους πείραξε; Παρ΄ότι τραβάμε τα πάνδεινα στην Τούμπα, όποτε έρχονται αυτοί στον Πειραιά κανείς δεν τους πειράζει. Να μάθουν να χάνουν. Εμείς όταν μας νίκησαν με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο Καραϊσκάκη πήγαμε με τον πρόεδρο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και τους δώσαμε συγχαρητήρια. Και τώρα εγώ προσωπικά συνόδεψα την αποστολή του ΠΑΟΚ και πήγα πάνω στη σουίτα και χαιρέτησα τους επισήμους του ΠΑΟΚ. Δεν συνέβη το παραμικρό ούτε πριν, ούτε μετά το ματς, ούτε κατά τη διάρκεια. Ούτε αντικείμενα έπεφταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη. Είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι».

Το αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: «Σκάλες ανώτερος! Η καλύτερη ελληνική ομάδα που ήρθε στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια. Μεγάλη νίκη κάναμε, ενώ αν μας νίκαγε θα έφθανε έναν βαθμό διαφορά. Γρήγορος μπροστά ο ΠΑΟΚ, αναπτυσσόταν έξυπνα στις αντεπιθέσεις μέσα σε μια δύσκολη έδρα, την έδρα της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Αυτή η τακτική με έμφαση στην άμυνα και κόντρα γρήγορες αντεπιθέσεις δυσκολεύει πάντα την γηπεδούχο ομάδα. Να μάθουν να χάνουν, διότι ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, τους πίεσε, χάσανε ευκαιρίες κι αυτοί, αλλά χάσαμε και εμείς. Να μη δηλητηριάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με δικαιολογίες. Ποιος τους πείραξε; Κανένας δεν τους άγγιξε, κανένα αντικείμενο δεν τους χτύπησε. Τι να πούμε εμείς που πάμε στην Τούμπα κάθε φορά και είναι λες και πάμε σε πόλεμο; Και σας το λέω υπεύθυνα. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι διακοπές με τον καπνό θα ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός. Όμως τηρήθηκαν οι κανονισμοί στο ακέραιο, δεν υπάρχει κανείς κανονισμός να λέει ότι διακόπτεται οριστικά ένα ματς λόγω καπνού που είναι ένα εφέ στις εξέδρες. Μακάρι να είχαμε την ίδια ατμόσφαιρα και στην Τούμπα. Ευτυχείς θα ήμασταν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά οι ίδιοι δεν το έχουν καταλάβει και δεν φέρονται σαν μεγάλη ομάδα στην Τούμπα με αυτά που κάνουν».

Το πρώτο γκολ του που ξεκίνησε από οφσάιντ: «Ποιο γκολ του Ολυμπιακού; Μόνοι τους το έβαλαν, αυτογκόλ έβαλαν! Ας διαμαρτυρηθούν στον παίκτη τους αντί να λένε για τα ελάχιστα εκατοστά και να μετράνε με το μοιρογνωμόνιο. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση για κάθε βοηθό διαιτητή, αλλά το γκολ το έβαλε ο ΠΑΟΚ στον ΠΑΟΚ. Ας πρόσεχε ο αμυντικός τους. Αν δεν έστελνε την μπάλα μόνο του στα δίχτυα της ομάδας του, κανείς δεν θα ασχολούταν με αυτή τη φάση και με τον βοηθό διαιτητή. Ο Ιντέγε έδωσε… πάσα στον παίκτη του ΠΑΟΚ και ο παίκτης σκόραρε εναντίον της ομάδας του. Τι να κάνουμε, εμείς φταίμε; Ας σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, έχουν αλλάξει οι κανονισμοί, ποια κάρτα λένε για τον Μιλιβόγεβιτς; Ας πάνε να ενημερωθούνε για τους κανονισμούς πρώτα».

Τον Μιλιβόγεβιτς: «Εμείς θέλουμε έντεκα Μιλιβόγεβιτς στην ομάδα. Είναι ο αρχηγός μας, είναι παράδειγμα προς μίμηση, παίζει λες και είναι Ολυμπιακός εκατό τοις εκατό. Είναι πολύ Ολυμπιακός. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς το παιδί αυτό και δίνει το είναι του , είναι αμυντικός είναι επιθετικός, είναι ηγέτης, βάζει γκολ, δίνει ψυχή, παρασέρνει και τους άλλους, είναι παλικάρι. Μου θυμίζει παλιούς παίκτες από τις δικές εποχές, όταν η παλικαροσύνη ήταν απαραίτητη για να σταθείς στον Ολυμπιακό, διότι τότε οι παίκτες τα έδιναν όλα και μάτωναν για τη φανέλα. Ο Μιλιβόγεβιτς αξίζει να είναι αρχηγός».



«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved