«Διασυρμός άνευ λόγου»

«Διασυρμός άνευ λόγου»

Ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να διασύρεται χωρίς λόγο το όνομα του Πανιωνίου, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων».

Με ένα μακροσκελέστατο κείμενο, οι άλλοτε άσοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης θεωρούν ότι το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου πήρε μεγάλες διαστάσεις χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος από τη στιγμή που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ χρησιμοποίησαν εναλλακτικές μεν, νόμιμες δε, μεθόδους για να συμπληρώσουν το φάκελο.

Παράλληλα, τονίζουν στο κλείσιμο της ανακοίνωσης ότι θα σταθεί στο ύψος της η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων και θα δώσει το «ΟΚ» στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση

«Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, του ιστορικότερου σωματείου της χώρας, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ των 121 χρόνων ζωής, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ των αθλητικών, πολιτιστικών και εθνικών αγώνων, με 25 νεκρούς αθλητές και συμβούλους του κατά την Μικρασιατική καταστροφή, αναγκαζόμαστε για πρώτη φορά να ζητήσουμε φιλοξενία από τα ΜΜΕ.

Και ερχόμαστε αμέσως στο θέμα της αδειοδότησης.

Τι ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα;

Ότι ο Πανιώνιος κατέθεσε πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

Ότι οι ενημερότητες είναι παραποιημένες.

Ότι έχουν λήξει πριν τις μεταγραφές του Ιανουαρίου κλπ κλπ.

Μέχρι που αναγκάστηκε η ΕΠΟ να εκδώσει ανακοίνωση πως όλες οι ενημερότητες είναι απολύτως νόμιμες.

Ακούσαμε ότι ο Πανιώνιος δεν εξόφλησε μέχρι τις 31/12/2010 το… αστρονομικό ποσό των 11.373,49 (προσέξτε 0,49) σε τρεις ποδοσφαιριστές του. «Μεγάλο έγκλημα», αν είναι έτσι. Εμείς ξέρουμε ότι όταν ένας επιχειρηματίας δεν πληρώσει οφειλόμενο ποσό μέχρι τις 31/12/2010 που λήγει η προθεσμία και το πληρώσει αργότερα του επιβάλλεται πρόστιμο 1,5% το μήνα. Δεν του κλείνουν την επιχείρηση.

Εδώ ζητάνε να υποβιβαστεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενώ ακόμη και ο κανονισμός αδειοδότησης, πληροφορηθήκαμε, προβλέπει εναλλακτικές λύσεις οι οποίες και τηρήθηκαν. Διασύρεται λοιπόν το όνομα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και η ιστορία του, χωρίς κατά την γνώμη μας ουσιαστικό λόγο. Όταν ο νομοθέτης θέσπισε αυτούς τους κανόνες είχε ως σκοπό οι ΠΑΕ να μην καταχράζονται τα χρήματα που δικαιούνται οι ποδοσφαιριστές και όχι τον αφανισμό των ΠΑΕ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή θα σταθεί στο ύψος της και δεν θα καταδικάσει ένα σωματείο που κατόρθωσε μέσα από αντίξοες συνθήκες να διατηρήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους (με τίμια μέσα) την θέση του στην μεγάλη κατηγορία, όπου και ανήκει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved