Μποροβήλος: «Ας είμαστε προσεκτικοί»

Μποροβήλος: «Ας είμαστε προσεκτικοί»

Οι παράγοντες των ομάδων πρέπει να συμβάλλουν στο να αποφεύγονται ενέργειες και δηλώσεις που προκαλούν φαινόμενα βίας σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο.

Ο Γιώγος Μποροβήλος πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης με την ιδιότητα του αναπληρωτή προέδρου που έχει στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος συνέστησε στους παράγοντες των ομάδων να αποφεύγουν τις προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15.30 η συνεδρίαση της Super League από την οποία απουσίασαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Άρη ενώ οι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους νωρίτερα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος, προέβη σε δηλώσεις επισημαίνοντας αρχικά «Συζητήθηκαν τα θέματα που ήταν στη ημερήσια διάταξη. Συζητήθηκε το θέμα της επίθεσης στον κ. Σιδηρόπουλο και τονίστηκε πως όλες οι ΠΑΕ πρέπει να βρουν τρόπο να μην δυναμιτίζουν το κλίμα και να προστατεύουν τους διαιτητές στο γήπεδό τους χωρίς να προβαίνουν σε προκλητικές ενέργειες».

Ερωτηθείς για το αν συζητήθηκε το θέμα της εισβολής του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο μπουθ τηλεοπτικού σταθμού στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα απάντησε «Όχι δεν συζητήθηκαν τέτοια θέματα».

Για το φαινόμενο της ανταλλαγής ανακοινώσεων μεταξύ παραγόντων υπογράμμισε «Δεν συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα αλλά όπως καταλαβαίνετε πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα».

Σχετικά με το αν έχει βάλει χρονικό όριο η ΟΥΕΦΑ το 2013 για να έχουν όλες οι ομάδες «νοικοκυρεμένα» τα οικονομικά του δήλωσε «Ισχύει. Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια γιατί τα προβλήματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται  και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν το πρόβλημα χτυπάει την πόρτα του γείτονα θα χτυπήσει και τη δική σου. Βλέπουμε στις μικρές κατηγορίες ότι τα προβλήματα είναι τεράστια και δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στη μεγάλη κατηγορία αν δεν προσέξουμε όλοι».

Για το θέμα της διαιτησίας δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι επισημαίνοντας «Δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε τα σφυρίγματα. Αρμόδια είναι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ».

Τέλος αναφέρθηκε και σε ένα πρόγραμμα οικονομική ενίσχυσης για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων που θα συμμετέχει και ο ΟΠΑΠ «Συζητήσαμε για ένα πρόγραμμα που θα χρηματοδοτείται από τον ΟΑΠ για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Πρέπει να το εξετάσουμε προσεκτικά και να μπουν οι απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες ώστε τα χρήματα να πηγαίνουν στο έργο που πρέπει να γίνει».



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved