Ηρακλής: Άρνηση σε Παπαδόπουλο, βολές για Κύζα

Ηρακλής: Άρνηση σε Παπαδόπουλο, βολές για Κύζα

Αρνητική ήταν η απάντηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στην παραίτηση του Νίκου Παπαδόπολου, μετά την ήττα 1-0 στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, χωρίς να θέλει να άρει την απόφασή του, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ηρακλή, ανακοίνωσαν πως δεν την έκαναν δεκτή.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Η ομάδα μας ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μαζί θα πορευτούμε, ενωμένοι, σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή».

Βέβαια, όλα θα κριθούν την Δευτέρα (17/10) όσον αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν… πέσει πάνω στον Νίκο Παπαδόπουλο, θέλοντας να τον πείσουν να παραμείνει στον σύλλογο, μια και αποτελεί τον άνθρωπο που έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα ενωμένη σ’ όλες τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον διαιτητή Κύζα για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι της Τούμπας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Πολιτική της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να ασχολείται μόνο με την ομάδα μας κι όχι με τους διαιτητές. Η σημερινή όμως «εγκληματική» διαιτησία του κ.Κύζα και των βοηθών του, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την έναρξη του πρωταθλήματος γινόμαστε μάρτυρες ενός «εγκλήματος» που συντελείται στις πλάτες της ομάδας μας. Σήμερα, στο γήπεδο της Τούμπας, το «έγκλημα» ολοκληρώθηκε από τον κ.Κύζα και πλέον δηλώνουμε ότι τόσο αυτός, όσο και οι βοηθοί του είναι ανεπιθύμητοι απ’ την ΠΑΕ Ηρακλής και ζητούμε την εξαίρεσή τους από τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν πιστεύουν κάποιοι ότι τέτοιες διαιτησίες θα μας κάνουν να τα παρατήσουμε, πλανώνται οικτρά.

Ο Ηρακλής θα παλέψει μέχρι τέλους κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε διαιτησίες σαν τη σημερινή. Κόντρα σε διαιτησίες όπως αυτές με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Όλως τυχαίως, η αυστηρότητα της βοηθού διαιτητή, καθώς και του «άρχοντα» του σημερινού αγώνα, εξαντλήθηκε σε βάρος της ομάδας μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ανάλυσης των φάσεων. Αυτές εξάλλου τις είδε όλη η Ελλάδα. Αποκαλύφθηκε όμως για άλλη μία φορά, ποιοί είναι αυτοί που δυναμιτίζουν το κλίμα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και προκαλούν συνειδητά με τη συμπεριφορά τους.

Ως ΠΑΕ Ηρακλής διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τη «σφαγιαστική» διαιτησία τόσο του κ.Κύζα και των βοηθών του, όσο και των διαιτητών των προηγούμενων αναμετρήσεων και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Τέτοιες διαιτησίες, ειδικά σαν τη σημερινή, αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο….

Προς ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας, η ομάδα μας πήγε σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και με τις 4 εμφανίσεις της. Η μία εξ αυτών, η καινούρια «ριγέ», κόπηκε απ’ τον διαιτητή διότι απαγορεύεται στους 2 αντιπάλους να φορούν παραπλήσιες εμφανίσεις. Η 2η εμφάνισή μας, η άσπρη που χρησιμοποιήθηκε σε όλα μέχρι στιγμής τα παιχνίδια, κόπηκε και πάλι απ’ τον διαιτητή. Η 4η εμφάνισή μας έχει χρώμα πορτοκαλί, και λόγω της ιδιαιτερότητας του ντέρμπι, αποφασίστηκε να μην φορεθεί η συγκεκριμένη φανέλα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, επιλέχθηκε και φορέθηκε η μπλε στολή».



Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved