«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Μάρτιν Λάτκα, με την οποία φανερώνεται η αγωνία των παικτών του Πανιωνίου αναφορικά με την αδειοδότηση.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε στην ιστοσελίδα «isport.blesk.cz» ότι δεν περίμενε τις εξελίξεις που έφεραν τους «κυανέρυθρους» ένα βήμα από τον υποβιβασμό, ενώ παράλληλα τόνισε πως αν η ομάδα του βρεθεί στην Football League θα πρέπει να επανεξετάσει το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του που τελειώνει το Δεκέμβριο του 2012.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Περίμενες τέτοια εξέλιξη στην ομάδα σου ή σε σόκαρε;

«Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια κάποια στιγμή, κάποιοι παίκτες υπέγραψαν ότι δεν υπάρχουν χρέη κάτι που είναι αναγκαίο για την άδεια και περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει. Ωστόσο ήταν έκπληξη για μένα».

Πιστεύεις ότι θα ανατραπεί η αρχική απόφαση;

«Δε ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες. Την τελευταία χρονιά υπήρχαν προβλήματα με κάποιες ομάδες, διακανόνισαν τα χρέη τους και ήταν όλα καλά. Όλα είναι πιθανά, ακόμα και το να βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία ο Πανιώνιος».

Τι θα γίνει με σένα σε αυτή την περίπτωση;

«Έχω συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2012. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Αν πέσει η ομάδα σίγουρα δε θα θέλει να πληρώνει ένα τέτοιο συμβόλαιο στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή τη στιγμή, δε ξέρω πως θα είναι το καλοκαίρι μου. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα πάνε τα πράγματα με τον υποβιβασμό».

Σου χρωστάει ο Πανιώνιος;

«Υπήρχαν θέματα και την περασμένη σεζόν και φέτος. Όμως σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα χρημάτων είναι εντάξει τις περισσότερες φορές».

Ξέρεις ότι και η Σλάβια, η πρώην ομάδα σου, είναι σε παρόμοια θέση;

«Το θυμάμαι. Κάθε μέρα προσπαθούν να το λύσουν αυτό το θέμα αλλά ακόμα τίποτα. Υπάρχουν προβλήματα, ακόμα και εγώ δεν έχω πάρει όλα μου τα λεφτά από εκεί».

Πόσα σου χρωστάνε;

«Δε θα ήθελα να γίνω τόσο συγκεκριμένος. Είχα συναντήσεις με τους υπεύθυνους, μου είπαν ότι θα κάνουν την πληρωμή. Όμως μετά ήρθαν τα προβλήματα για την Σλάβια. Ήξερα ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα αλλά με ενοχλούσε η κατάσταση. Πιστεύω ότι όλα θα φτιάξουν, θα πάρω τα χρήματά μου. Δε θα ήθελα να πάω τη Σλάβια στα δικαστήρια. Έπαιξα έξι χρόνια, έτσι δε το τραβήξω στα άκρα».

Επιστρέφουμε στον Πανιώνιο, θα παραμείνεις κι άλλο στην ομάδα;

«Είμαι στον τρίτο χρόνο και συνήθως είμαι χαρούμενος στην ομάδα. Αυτή η χρονιά βέβαια ήταν περίεργη από το ξεκίνημα. Αλλάξαμε τέσσερις προπονητές και δύο προέδρους, ήμουν νευρικός με την όλη κατάσταση που μας έφερε στην τελευταία θέση. Ευτυχώς, ο νέος προπονητής (σ.σ. Τάκης Λεμονής) μας έσωσε. Τον ευχαριστούμε που μας «ανέβασε». Τώρα όμως υπάρχουν πάλι αυτά τα προβλήματα. Είναι ακόμα χειρότερο αν σκεφτούμε ότι τερματίσαμε στη δέκατη θέση, δείχνοντας ότι δεν αξίζουμε τον υποβιβασμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ξένοι παίκτες του Πανιώνιου, την Πέμπτη (29/04), με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις είχαν παρόμοιες ανησυχίες με αυτές του Λάτκα, τις οποίες και εξέφρασαν στο Κορωπί. Ο Τάκης Λεμονής από την πλευρά του προσπάθησε να τους καθησυχάσει εν μέρει, με τα λεγόμενά του πάνω στο θέμα της αδειοδότησης για την οποία εμφανίστηκε αισιόδοξος όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved