Πυρά κατά Σαββίδη από Άδωνι!

Πυρά κατά Σαββίδη από Άδωνι!

Επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έριξε... βόμβες κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την εμπλοκή του στις τηλεοπτικές άδειες.


Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Ποιον στοχοποιεί η ανακοίνωση της ΝΔ: «Η ανακοίνωση στρέφεται εναντίον της επιτροπής που ήλεγξε και βρήκε εντάξει το πόθεν έσχες του κ Καλογρίτσα και τελικά μόνο εντάξει δεν ήταν. Οπότε η εν λόγω επιτροπή δεν έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία για να διεξάγει ελέγχους πόθεν έσχες, άρα ό,τι πόρισμα και να βγάλει για τον κ. Σαββίδη για εμάς θα είναι διφορούμενο.»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: Υπάρχουν τρία ζητήματα. Πρώτον, να διευκρινίσει τι εννοούσε ότι λειτούργησε ως «λαγός». Ποιο το συμφέρον του κ. Σαββίδη να ανεβάσει το τίμημα με τα μηδενικά χτυπήματα; Είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Σήμερα μάθαμε από τον κ. Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κ. Καλογρίτσας είχε μια συμφωνία με μέλη της κυβέρνησης που δεν αποδείχθηκε ισχυρή. Αρα έχουμε έναν διαγωνισμό που τουλάχιστον ένας εκ των εμπλεκομένων, μετά από όσα είπε ο κ. Κούλογλου, αποδείχθηκε ότι ήταν στημένος. Αμα, λοιπόν, ήταν στημένος με έναν, μήπως ήταν στημένος και με δεύτερο;

Δεύτερον, ο φάκελος του κ. Σαββίδη περιείχε επτά ονόματα στελεχών των ΑΝΕΛ, ως στελέχη του νέου σταθμού. Να μας εξηγήσει ο κ. Σαββίδης αν είχε κάποια συμφωνία με τον κ. Καμμένο. Σε έναν διαγωνισμό αν υπάρχει συμφωνία με εμπλεκόμενο κόμμα και μάλιστα κυβερνητικό, τότε ο διαγωνισμός δεν υπάρχει. Δεν πρέπει να δώσει απαντήσεις ο κ. Σαββίδης;

Τρίτον, είπε ο κ. Σαββίδης ότι θέλει να αγοράσει και τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που κλείνουν και να διασώσει τις θέσεις όλων των εργαζομένων τους. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι λέει: «να μην ανησυχούν όσοι χάσουν τη δουλειά τους και είναι κατά του Τσίπρα, θα τους πληρώσω εγώ». Έχει λεφτά για ξόδεμα ο κ. Σαββίδης; Έχει 1,5 εκατομμύριο ανέργους η Ελλάδα, θα τους σώσει όλους ο κ. Σαββίδης; Αυτά που λέει δεν είναι λογικά πράγματα. Αν έχει συμφωνία με την κυβέρνηση να βγει και να το πει τίμια. Αν έχει, τότε ο διαγωνισμός είναι άκυρος.

Αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι στο επίκεντρο μιας πολιτικής διαμάχης: «Ο κ. Σαββίδης οφείλει να απαντήσει σε αυτά που σας είπα. Σαν πολιτικός, λέω ότι για να έχει κάποιος κανάλι στην Ελλάδα πρέπει να είναι αδέκαστος και αντικειμενικός. Αναρωτιέμαι αν είναι στημένος από την κυβέρνηση. Μπορεί να βγει και να πει ότι τα δημοσιεύματα για τα στελέχη των ΑΝΕΛ είναι ψευδή, ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για το ανέβασμα του τιμήματος των αδειών. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί να προχωρήσει ένας διαγωνισμός με την ιδέα ότι τον κ. Σαββίδη τον έχει στήσει ο κ. Παππάς όπως έγινε με τον κ. Καλογρίτσα. Η έστησε τον κ. Καλογρίτσα ο κ. Παππάς και τον κ. Σαββίδη ο κ. Καμμένος.»

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι στημένος από την κυβέρνηση: «Αρχικά ο φάκελος του κ. Σαββίδη είχε απορριφθεί και μετά η επιτροπή δέχτηκε τις ενστάσεις του. Ξέρω εγώ αν αυτές οι ενστάσεις που δέχτηκε η επιτροπή του κ. Παππά είναι αληθείς; Εγώ δε λέω να μην πάρει άδεια ο κ. Σαββίδης. Να πάρουν όλοι άδεια. Εμένα με φοβίζουν τα τέσσερα κανάλια. Αν κάνει κάτι στη βουλή και ενοχλήσεις έναν καναλάρχη και σε κόψει, η ζημιά δεν είναι μεγαλύτερη αν υπάρχουν λιγότερα κανάλια; Εγώ δεν θέλω οι καναλάρχες, όποιοι κι αν είναι αυτοί να έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στο πολιτικό μας σύστημα.»



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved