Έτσι είδαμε την γκέλα της ΑΕΚ

Έτσι είδαμε την γκέλα της ΑΕΚ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ποιοι κιτρινόμαυροι άρεσαν και ποιοι όχι στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Έχασε τη μεγάλη της ευκαιρία η ΑΕΚ να συνεχίσει με το απόλυτο των νικών και να αποσπαστεί στη βαθμολογία. Ας αναλύσουμε όμως πώς είδαμε τους 14 του Κετσπάγια στην πρώτη φετινή γκέλα της ομάδας...

*Ο Ανέστης το έκανε ξανά το λάθος του και παρα λίγο να στοιχήσει στην Ένωση. Μια τσαρουχιά αντί για απομάκρυνση και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από μια χαμένη φάση. Βέβαια ο Κετσπάγια δεν έπεσε από τα σύννεφα. Αυτός είναι ο Ανέστης. Με τα καλά του και τα λαθάκια του. Τα κάνει και στις προπονήσεις. Ίσως ο χρόνος να τον βοηθήσει να βελτιώσει αυτή του την αδυναμία. Έως τότε, στην ΑΕΚ θα προσεύχονται τα... τσαφ του να μην τα πληρώνουν.

*Ο Τσιγκρίνσκι παραμένει σταθερός και ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος η ΑΕΚ από τις μεταγραφές της. Ο Λέσκοτ ανεβαίνει κι αυτός και είναι ευχάριστο για τον Κετσπάγια. Έδωσε λύσεις σε κάποιες επικίνδνες καταστάσεις και μάλλον όσο δένει με τον Τσιγκρίνσκι θα βλέπουμε όλο και καλύτερα πράγματα.

*Ο Μπακάκης στα δεξιά ήταν εξαιρετικός. Μπορεί κάλλιστα να πάρει τη θέση του Γκάλο. Βελτιωμένος και δημιουργικά ο Έλληνας μπακ. Έκανε κάποιες καλές σέντρες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ (κυρίως από τον Μπακασέτα).

*Ο Ντίντακ δεν έχει τελειώματα. Βρέθηκε σε πλεονεκτικές θέσεις κάποιες στιγμές αλλά αστόχησε. Το χειρότερο θα λέγαμε ήταν πως πανικοβλήθηκε κιόλας. Δεν είχε καθαρό μυαλό.

*Ο Σιμόες έδειξε κάπως κουρασμένος σε μερικές περιπτώσεις. Πρέπει να το προσέξει αυτό ο Κετσπάγια ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα δεν θέλει έναν “σκασμένο” Πορτογάλο, πόσο μάλλον όταν και ο Γιόχανσον δεν είναι και στα... σούπερ του από άποψη αντοχών.

*Ο Πατίτο ήταν ξανά καλός. Με εμπνεύσεις και ουσία. Σίγουρα περίμενε να του έβγαιναν καλύτερα κάποιες φάσεις, αλλά και η άμυνα... πούλμαν του Ηρακλή δεν τον βοήθησε.

*Ο Βάργκας δεν φάνηκε. Βέβαια ήταν φανερό πως ο Κετσπάγια είχε δώσει εντολές να παίζεται η μπάλα κυρίως από τα αριστερά, με Μπακάκη και Πατίτο. Αυτό ο Τιμούρ δεν το έκανε επειδή δεν είχε εμπισοστύνη στον Βάργκας δημιουργικά. Σίγουρα εμπιστεύεται περισσότερο τον Πατίτο, αλλά το γεγονός ότι έπαιζε πιο πολύ από αριστερά, είχε να κάνει κιόλας με το ότι επιθυμούσε να είναι στην περιοχή ο Βάργκας στις σέντρες και στα γυρίσματα που γινόντουσαν. Ο Βενεζουελάνος βρίσκει δίχτυα και ο Τιμούρ, δικαίως, τον ήθελε κοντά στις φάσεις, κοντά στο αντίπαλο τέρμα...

*Ο Μπακασέτας έπαιξε ως αντί Μάνταλος. Δεν έδειξε κάτι περισσότερο απ’ αυτά που ξέραμε. Οι πολλοί αμυντικοί που έπεφταν πάνω του συνεχώς, είναι μια πραγματικότητα ότι τον δυσκόλεψαν.

*Ο Πέκχαρτ στην επίθεση ήταν μια από τα ίδια. Μέτριος στα όρια του κακού. Δεν τον ένιωθε η αντίπαλη άμυνα...

*Όσο για τις αλλαγές έχουμε και λέμε: Ο Πλατέλλας τίποτε το ιδιαίτερο, ένας μαχητικός και φιλότιμος παίκτης, αλλά ως εκεί, τα ίδια και ο Αραβίδης. Ο Λάζαρος όμως είναι άλλο πράγμα. Η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη. Θα βοηθήσει σίγουρα την ΑΕΚ. Είχε τις ωραίες του ενέργειες που ξεσήκωναν το κοινό. Προσπάθησε να σουτάρει και έξω από την περιοχή. Δεν του βγήκε το γκολ, αλλά το έψαξε.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved