Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ο κεραυνός του Ουμπίδες… τελείωσε τους Αρκάδες

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ο κεραυνός του Ουμπίδες… τελείωσε τους Αρκάδες

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο σύλλογος του Περιστερίου, επικρατώντας 1-0 των Πελοποννήσιων που τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας.

Φαίνεται πως η αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο, επηρέασε… θετικά τους «κυανόλευκους» της δυτικής όχθης, καθώς στο πρώτο ματς μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον… κεραυνό του Ουμπίδες στο 42’. Αντίθετα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Αρκάδες, οι οποίοι παραμένουν στην τελευταία θέση και βρίσκονται σε κρίση.

Η ροή του αγώνα

Μοιρασμένο… ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να ψάξουν τους… διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, στο 17’ με τον Στόιτσεφ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη.

Όμως, η συνέχεια ήταν για τους Αρκάδες, που απείλησαν στο 29’ όταν ο Μάσα έφυγε στην κόντρα, έκανε στο δεύτερο δοκάρι την μπαλιά στον Φαρίνια, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, στο 38’ όταν ο Μάσα έκανε την μπαλιά, ο Καλτσάς έβαλε την προβολή, αλλά ο Γκορμπούνοφ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Από την στιγμή π0υ ο Αστέρας δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, το… πλήρωσε με τον… κεραυνό του Ουμπίδες. Ο Αργεντινός με… ξερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας του Κοσίτσκι στο 42ο λεπτό και έκανε το 1-0.

Πίεση από τον Αστέρα

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, προκειμένου στη συνέχεια να… ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Όμως, στο 48’ ο Μάσα έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν πήρε την σέντρα από τον Γιαννούλη, πέρασε τον Λαζαρίδη, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε και πάλι, αυτή την φορά με τον Ιωαννίδη, ο οποίος έπιασε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, φαίνεται πως… ξύπνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισορρόπησαν και έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Κοσίτσκι και στο 62’ είχαν ευκαιρία με την μπαλιά του Ουμπίδες στον Τόνσο, αλλά ο πορτιέρο του Αστέρα τον πρόλαβε.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στο 71’ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Έπειτα από κόρνερ, ο Στανισάβλιεβιτς πήρε την μπάλα, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε στην γραμμή. Όμως, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιγκλέσιας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες του Αστέρα, που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κεϊτά, Ούμπιντες, Βασιλείου (52’ Μπάχα), Τόνσο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ (65’ Παπαδόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Ίγκορ, Σεφίλ (66’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς (63’ Στανισάβλιεβιτς) , Φαρίνια, Μάσα (79’ Γκοντό), Ιωαννίδης.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved