Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-1: Νίκη με… δωράκια από την άμυνα

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-1: Νίκη με… δωράκια από την άμυνα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague κατάφερε να πάρει ο Λεβαδειακός που επικράτησε στην έδρα του επί της Κέρκυρας με σκορ 2-0.

Οι Βοιωτοί εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα, αφού ήταν κυρίαρχοι και απειλούσαν συνεχώς την εστία του Κουτζαβασίλη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ράτκο Ντόστανιτς έλεγξαν από νωρίς τον ρυθμό αν και η αλήθεια είναι ότι στο πρώτοπ 20λεπτο δεν ανησύχησαν τους αντιπάλους τους. Ωστόσο είχαν την υπεροχή καταφέρνωντας να κλείσουν την Κέρκυρα στο μισό γήπεδο και να μην της επιτρέψουν να πατάνε στην περιοχή του Μοσχονά ο οποίος υπερασπίστηκε το τέρμα της ομάδας της Βοιωτίας, αφού ο Ναμάσκο δεν αγωνίστηκε λόγω νοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 20ο λεπτό από μια… γκάφα του Κουτζαβασίλη. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας δέχθηκε πάσα από τον Βενέτη, όμως γλίστρησε και σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και τη μπάλα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Τόνι Σίλβα να σκοράρει σε κενή εστία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Κέρκυρα δέκα λεπτά αργότερα έκανε νέο αμυντικό λάθος. Αυτή τη φορά υπαίτιος ήταν ο Ντιμιτρόφσκι ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα από την περιοχή, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον Μάντζιο που «έγραψε» το 2-0.

Τα δύο αμυντικά λάθη αφύπνισαν προς στιγμήν του παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου οι οποίοι στη συνέχεια θέλησαν να φτάσουν σε ένα γκολ, όμως ο Λεβαδειακός είχε πάντα τη λύση στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να είναι το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Λεβαδειακός έχοντας σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη έδωσε χώρους στην Κέρκυρα, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί από τους αντιπάλους τους.

Οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους, με την Κέρκυρα να ανεβάζει την πίεσή της ειδικά μετά το 75ο λεπτό. Τελικά οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με γκολ του Αρναρέλη στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, αν και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων θα μπορούσαν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίοας, όμως το σουτ του Τουράμ κατέληξε στο δοκάρι του Μοσχονά.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μίλιαζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο (85’ Καραμπουέ), Κουλιμπαλί (68’ Καλτσάς), Σίλβα (73’ Μπελγκαζουανί)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι (74’ Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς (59’ Αρναρέλης), Γκόμες, Ντουάλα, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο (59’ Κόντος), Τουράμ.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved