ΑΕΚ: Αυτά είπε ο Κετσπάγια για Αραβίδη!

ΑΕΚ: Αυτά είπε ο Κετσπάγια για Αραβίδη!

Ξεκαθάρισε τη θέση του ο τεχνικός της ΑΕΚ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε στην κάμερα της Nova ότι υπολογίζει κανονικά στον Αραβίδη και πως το θέμα έχει λήξει.

Επιπλέον μίλησε και για τις απουσίες που θα έχει η ΑΕΚ στο ματς με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Μάνταλο και Αλμέιδα: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε σ' αυτό το παιχνίδι τον αρχηγό της ομάδας μας τον Μάνταλο, που τραυματίστηκε χθες. Όπως επίσης και τον Αλμέιδα, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Μάλλον αυτή την αγωνιστική δεν θα είναι μαζί μας. Έχουμε όμως αρκετούς παίκτες στην ομάδα και ελπίζουμε ότι αυτοί που θα μπουν στο γήπεδο θα κάνουν τη δουλειά που χρειάζεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε πάρα πολύ.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Πιστεύω ότι έχουμε αρκετούς παίκτες και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια να μπουν μέσα για να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Για Αραβίδη: «Από την αρχή ήμασταν μια οικογένεια. Κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει κάτι. Είμαστε μια ομάδα με 30 ποδοσφαιριστές, όλοι διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετική ψυχολογία, αλλά αυτό που μετράει κι έχει για μας μεγάλη σημασία είναι ότι το ξεχνάμε αυτό. Είναι παρελθόν και βλέπουμε μπροστά. Όλους τους παίκτες τους υπολογίζω κανονικά, γι' αυτό και περιμένουμε ότι τη Δευτέρα η ομάδα θα είναι έτσι όπως θέλουμε, για να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς Ηρακλή και αν υπάρχει ανησυχία ότι στη σκέψη είναι από τώρα το ντέρμπι: «Δεν θέλω να σκεφτώ τώρα τον αγώνα που υπάρχει την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή και μετά θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό.

Τον Ηρακλή τον ξέραμε και πριν το ματς που έπαιξε με τον Ολυμπιακό γιατί είχαμε παίξει φιλικό. Με όποια ομάδα κι αν παίζεις αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος και δεν εκτιμήσεις τον αντίπαλο, θα πάθεις ζημιά. Γι' αυτό, για να μην πάθουμε ζημιά πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε μόνο τον Ηρακλή, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι μπροστά μας.

Ο Ηρακλής έδειξε ότι είναι καλά οργανωμένη ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχει απουσίες. Απουσίες είχε όμως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε ότι είναι σοβαρή ομάδα και χρειαζομαστε να είμαστε πολύ σοβαροί. Παίζουμε στην έδρα μας και έχει μεγάλη σημασία για μας πως θα εμφανιστούμε μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και σ' αυτό το παιχνίδι».

Από τι δεν έμεινε ικανοποιημένος στη Βέροια: «Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μου άρεσε που δεν τις αξιοποιήσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς πριν το 80ο λεπτό. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, το παιχνίδι μένει ανοιχτό. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Η αντίπαλη ομάδα είχε κάποια σουτ έξω από την περιοχή, όχι κλασικές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και πάνω σ' αυτό το κομμάτι, ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία ξανά σε αντίπαλο να μας κάνει πολλά σουτ έξω από την περιοχή.

Δεν υπάρχει όμως κανένα εύκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες "διψούν" για τη νίκη και για να νικήσεις πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός και να υπολογίζεις κάθε αντίπαλο. Αυτό που μετράει για μας είναι ότι αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι το αποτέλεσμα θα το πάρουμε».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved