«Θα δώσουν δύναμη οι οπαδοί»

«Θα δώσουν δύναμη οι οπαδοί»

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα σταθούν στο πλευρό της Ερασιτεχνικής στην προσπάθεια της οικονομικής ενίσχυσής της, σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/04) έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτισμικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια  εκδήλωση για την προσπάθεια που γίνεται με στόχο την οικονομική στήριξη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μέσω SMS. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος αλλά και η δήμαρχος, Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη.

Μιλώντας λοιπόν για την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει, ο Αδαμίδης επεσήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ ως ένα. Δεν υπάρχει διαφορά Ερασιτεχνικής, ΠΑΕ ή κάποιου άλλου τμήματος. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν δείξει πολλές φορές ότι όποτε κλήθηκαν να δώσουν δύναμη στην ομάδα το πραγματοποίησαν και αυτό νομίζω ότι θα κάνουν και τώρα. Θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια. Έχουμε πολλές διαφορές ως ΑΕΚτζήδες, αλλά στο τέλος της ημέρας, συμφωνούμε ότι είμαστε όλοι ΑΕΚ και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια. Η ΠΑΕ θα βρεθεί κοντά στην προσπάθεια αυτή και θα την στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις, όπως έχει ήδη κάνει».

Επίσης, ο Χατζηχρήστος από την πλευρά του ανέφερε: «Προτιμήσαμε αυτή τη λύση από μια συναυλία που θα ήταν αποτυχημένη. Όλοι μαζί είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να στοιχηθούμε γύρω απ’ την ομάδα και να βοηθήσουμε. Να ξέρουν όλοι ότι αυτό το μήνυμα που θα στείλουν θα πιάσει τόπο και γι’ αυτό θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους αυτή η προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε και μπουλντόζες να δουλεύουν στη Ν. Φιλαδέλφεια για το γήπεδο. Ελπίζουμε επίσης ότι θα πάρουμε το Κύπελλο. Επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι δεν το έχουμε πάρει ακόμα και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα».

Στη συνέχεια, ο Μάκος υπογράμμισε: «Είμαστε εδώ για να δείξουμε κι εμείς ότι είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση, για να αποδείξει ο κόσμος πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Με ένα μήνυμα μπορεί να στηρίξει και να δώσει δύναμη στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, να ανακτήσω τις δυνάμεις μου. Μια γαστρεντερίτιδα χθες με άφησε εκτός για μια μέρα, αλλά δεν θέλω να χάσω με τίποτα αυτό τον τελικό. Για πρώτη φορά θα γίνει έδρα το ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς καθώς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Ακόμα και δύο ΟΑΚΑ να υπήρχαν μπορεί να τα γεμίζανε».

Με τη σειρά του ο Γεωργέας δήλωσε: «Καταρχήν να πούμε καλή επιτυχία για το Κύπελλο. Όσον αφορά σε αυτό που γίνεται για την Ερασιτεχνική, είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό θέλω να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα».

Τέλος, η βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Χαρά Σάκκουλα, τόνισε: «Σε τέτοιες δύσκολες εποχές παίρνουμε το θάρρος να ζητήσουμε από τον κόσμο να βοηθήσει και να δείξει την αγάπη και την αφοσίωσή του».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved