ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η αλήθεια για ΑΕΚ και Αραβίδη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η αλήθεια για ΑΕΚ και Αραβίδη!

Ποιες καταστάσεις έχουν ενοχλήσει τον 29χρονο φορ. Τι παίχτηκε το καλοκαίρι με την μεταγραφή και τι παίζεται τώρα με το συμβόλαιό του.

Ας δούμε πώς έχει το θέμα του Αραβίδη και του ξεσπάσματός του. Τι έχει ενοχλήσει τον «Άραβα»; Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια και ταυτόχρονα το πόσο σημαντικός νιώθει πως είναι για τον Κετσπάγια. Αν αυτά τα δύο ζητήματα είχαν τακτοποιηθεί στο μυαλό του, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά...

Όμως ούτε χρόνο συμμετοχής έχει στα ματς, ούτε «σημαντικός» δείχνει να είναι για τον προπονητή του. Η στήλη από χθες σας έγραψε πως «ένας Αλμέιδα δεν φέρνει την άνοιξη» και εκεί σας επισημαίναμε ότι ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει τον Αραβίδη.

Το γεγονός λοιπόν πως έχει μετατραπεί σε τέταρτη λύση στην επίθεση, είναι και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.Αλμέιδα, Μπακασέτας, Πέκχαρτ και έπειτα ο Αραβίδης. Αυτή είναι η σειρά των επιλογών για τον Τιμούρ στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Και αφού δεν συμβαίνουν... καλώς τα παραπάνω, έρχονται και βγαίνουν στην επιφάνεια και τα υπόλοιπα προβλήματα...

Του έδιναν τα διπλά, αλλά...

Όπως οι προτάσεις που θα γινόντουσαν το καλοκαίρι από ομάδες της Γαλλίας (στο στόχαστρο ο ποδοσφαιριστής είχε μπει και σε κλαμπ των ΗΠΑ), αλλά τελικά δεν έφτασαν ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Αραβίδης και ο μάνατζέρ του έχουν συγκεκριμένη άποψη για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι και θεωρούν πως η διοίκηση θα μπορούσε να είχε βοηθήσει στο να πάρει μεταγραφή ο ποδοσφαιριστής, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Κετσπάγια δεν τον υπολόγιζε.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε ενημερώσει πως δεν θα παραχωρούσε τον παίκτη της με λιγότερα από 700.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία χαρακτηρίζονταν πολλά από τους ατζέντηδες που είχαν εμπλακεί για να κάνουν την κουμπαριά του Έλληνα φορ με κάποιο γαλλικό κλαμπ.

Την ίδια ώρα ο Αραβίδης είχε ενημερωθεί πως στη Γαλλική Λίγκα οι αποδοχές του θα διπλασιάζονταν σε σχέση με τα χρήματα που λαμβάνει στην ΑΕΚ. Θα του έδιναν δηλαδή οι Γάλλοι ένα συμβόλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ.

Ο Έλληνας φορ φυσικά και πέταξε την σκούφια του ακούγοντας γι’ αυτά τα λεφτά. Αλλά ήθελε να είναι σωστός απέναντι στην Ένωση και δεν πίεσε. «Έχω συμβόλαιο, πρέπει να μιλήσετε πρώτα με την ομάδα μου», ήταν συνεχώς το μήνυμα που έστελνε στους μνηστήρες.

Τελικά η επίσημη πρόταση δεν ήρθε ποτέ, διότι φαίνονταν πολλά τα συνολικά χρήματα. Ο Αραβίδης και ο μάνατζέρ του απογοητεύτηκαν αλλά δεν μετάνιωσαν λέγοντας: «Δεν πειράζει. Ένας ακόμα χρόνος στην ΑΕΚ και το βλέπουμε ξανά από το καλοκαίρι»...

Τα «παιχνίδια» με το συμβόλαιό του!

Και κάπου εδώ έρχονται και τα παιχνίδια πίσω από την πλάτη για τα οποία έκανε λόγο ο «Άραβας» στην αναφορά του στο Facebook.

Πηγές μας, αποκωδικοποιώντας αυτή του την τοποθέτηση, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του εκτιμούν πως μένει στον πάγκο προκειμένου να μην αξιώσει ένα καλό συμβόλαιο όταν θα έρθει ο Μαϊστόροβιτς να του χτυπήσει την πόρτα, πριν από τα Χριστούγεννα, για την ανανέωση της συμφωνίας τους.

Χωρίς ματς στα πόδια του ο Άραβας, θα είναι δύσκολο να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο από αυτό που έχει ήδη με την ΑΕΚ (μια συμφωνία δηλαδή που με το ζόρι του αποφέρει 150.000 ευρώ το χρόνο). Ίσως μάλιστα του ζητηθεί και μείωση στις αποδοχές του.

Αυτά λοιπόν μαθαίνουμε πως σκεφτόταν ο 29χρονος φορ γράφοντας σχετικά με παιχνίδια πίσω από την πλάτη του...

Βλέπει άραγε φαντάσματα ο Άραβας; Θα φανεί...



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved