Κούγιας: «Ο Άγγελος ήθελε να αλλάξει τον Ντεγκρά!»

Κούγιας: «Ο Άγγελος ήθελε να αλλάξει τον Ντεγκρά!»

Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι της Λάρισας με τον Ηρακλή.

Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ντεγκρά, στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ArenaFM 89.4:

Για το περιστατικό με τον Ντεγκρά: «Περισσότερο με ενόχλησε η αδιαφορία του, η ψυχρότητα που αντιμετώπισε το θέμα, λες και δεν συνέβη τίποτα. Και για κάτι που μου είπε. Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ δημόσια κριτική σε ποδοσφαιριστή μου εκτός από τον Σιτιμπέ στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά. Τις επόμενες μέρες θα ανέβει στο σάιτ της ΠΑΕ όλη η αγωγή μου και η μήνυση μου για εφημερίδα των Αθηνών και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε εκείνη την μέρα με τον Ντεγκρά. ».

Αναφορικά με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Η ΑΕΛ έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Με τον Αναστασιάδη αποκλείεται να έχω πρόβλημα για την προπονητική του αξία αλλά και με τους χειρισμούς του στα αποδυτήρια.  Με τον Αναστασιάδη ο Κούγιας έχει κάνει μια συμφωνία, δεν μπαίνω μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ούτε πριν ,ούτε μετά τον αγώνα. Για αυτό και ότι έγινε με τον Ντεγκρά έγινε μέσα στην φυσούνα .

Δεν πιστεύω ότι ήταν στημένος, άμα το πίστευα θα το έλεγα, εγώ μίλησα για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά .Μου έκανε εντύπωση ότι από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Περόνε προσπαθούσε να κάνει πλασέ από την σέντρα. Ο Ηρακλής έκανε επίθεση και ο δικός μας τερματοφύλακας ήταν στην μεγάλη περιοχή. Μετά το 2-2 άρχισαν πάλι να σουτάρουν από το κέντρο και σε μια φάση έσκυψε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Αναστασιάδης ήταν έτοιμος να τον κάνει αλλαγή, αν δεν τραυματιζόταν ο Ναβάρο, ο Ντεγκρά ήταν ο πρώτος που θα έβγαινε αλλαγή, είχε σηκωθεί ο Ξενοδόχοφ. Ο Άγγελος είχε τρελαθεί από το πρώτο ημίχρονο, για τον τρόπο που δεν έβγαζε την μπάλα, για τον τρόπο που έδινε την μπάλα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Ελπίζουμε και μετά τις εκλογές να δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και από μεριάς διαιτητών.

Άρχισε ήδη το …νταλαβέρι με το μπροστινό μέρος της φανέλας και κάποιος ο οποίος έχει την δυνατότητα να δίνει χορηγίες, έχει αρχίσει ένα ιδιαίτερο νταραβέρι με κάποιες ομάδες. Επειδή στο παρελθόν ο ίδιος και οι συνομιλητές του μιλούσαν για τις ομάδες που ήταν σε αγέλη ομάδων , σαφώς και μιλάω για τον ΟΠΑΠ, θα δούμε τελικά ποιες ομάδες θα έχουν στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους ΟΠΑΠ».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved