Ντεγκρά: «Με έδειρε ο Κούγιας»

Ντεγκρά: «Με έδειρε ο Κούγιας»

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας έπιασε από τον λαιμό τον Αργεντινό τερματοφύλακα και τον έδειρε, όπως τόνισε ο Ματίας Ντεγκρά.

Ο Λατίνος πορτιέρος, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του στο 2-2 με τον Ηρακλή, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια και τις σκέψεις του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Ματίας Ντεγκρά ανέφερε: «Δεν μπορώ ούτε να μιλήσω. Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου. Έκανα ένα λάθος που με πονάει πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με όλα όσα έγιναν μετά δεν το άντεξα. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε κάποια λάθη. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Έχω κάνει κάποια λάθη στην καριέρα μου. Ναι, κοστίζουν βαθμούς στις ομάδες μας, χάνουμε εμείς τη θέση μας, όχι, όμως, και να χάσουμε τη δουλειά μας από αυτά. Είμαι σοκαρισμένος».

Και στην συνέχεια μίλησε για:

Το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια: «Με τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Στη φυσούνα ήταν εκεί και ο πρόεδρος. Με έπιασε από το λαιμό και με έδειρε. Εγώ μετά τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω. Ήταν 30 άτομα γύρω γύρω, το έπιασαν και οι κάμερες».

Το τι του είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Μου είπε ότι μετά από αυτό δεν θα παίξω ξανά, δεν θα βρω άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Μου το είπε στα αποδυτήρια».

Τη δήλωση Κούγια στο Metropolis ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ήταν στημένος: «Ο κόσμος είναι μικρός στο ποδόσφαιρο. Μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις ποιος είναι βρώμικος και ποιος όχι. Αν έχει αποδείξεις ας τις βγάλει».

Το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα: «Σκέφτομαι να σταματήσω. Είναι κάτι που αγαπάω το ποδόσφαιρο, όμως, δεν έχω ψυχολογία να συνεχίσω. Δεν αντέχω να λέγονται τέτοια πράγματα για το όνομά μου. Έχασα τη δουλειά μου, δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι Σεπτέμβριος, δεν μπορώ να βρω ομάδα. Δεν αντέχω τέτοια πράγματα».

Το πώς σκέφτηκε στην επίμαχη φάση: «Δεν έκανα εξαρχής καλό κοντρόλ. Πήγε πολύ δεξιά η μπάλα και αναγκάστηκα να ντριπλάρω τον Περόνε. Περίμενα έναν συμπαίκτη μου για πάσα, δεν είδα κανέναν. Μόλις με πλησίασε ο Περόνε πήγα να την δώσω σε έναν συμπαίκτη μου δίπλα, όμως, η μπάλα πήγε στον Λεοζίνιο. Ήταν μια άσχημη στιγμή».

Το πώς ήρθε το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ: «Από την ομάδα μου ζήτησαν να φύγω, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να μείνω μετά από όλα όσα έγιναν».

Τέλος, ο Ματίας Ντεγκρά ανέφερε: «Ο κόσμος που με ξέρει γνωρίζει ότι δεν παίζω ούτε για λεφτά ούτε για κάτι άλλο. Συγγνώμη στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο της ΑΕΛ που έχασε η ομάδα δύο βαθμούς εξαιτίας του λάθους μου. Έχω οικογένεια. Κλαίει ο πατέρας μου που διαβάζει όλα αυτά που λέγονται. Με ήθελε πάνω από όλα καλό άνθρωπο και μετά καλό ποδοσφαιριστή».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved