Καπίνο: «Είμαστε το φαβορί»

Καπίνο: «Είμαστε το φαβορί»

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω… χέρι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο Έλληνας πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της Nova για την… πρεμιέρα του φετινού… μαραθωνίου, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα, αλλά και την «μάχη» με την Γιουνγκ Μπόις στο Europa League και τον… συναγωνισμό με τον Λεάλι.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για:

Το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ «7 στα 7» που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: «Είναι ισχυρό κίνητρο. Κάθε χρονιά όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο που πρέπει να το κυνηγήσουμε».

Το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Πιστεύω ότι έχουμε το πάνω χέρι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Το αν ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έχουν δυναμώσει κι άλλες ομάδες. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο νικητής».

Το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα: «Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Θα φανεί στο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν».

Το παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις στο Europa League και τα συνεχόμενα ματς: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

Τον αγώνα με τη Βέροια: «Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας δεν μπορούμε να βασιστούμε στο πως θα παίξει ο αντίπαλος, αλλά στο πως θα παίξουμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό».

Τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία καινούργια προσπάθεια φέτος για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved