Κετσπάγια: «Ίσως επιστρέψω στη Νιούκαστλ»

Κετσπάγια: «Ίσως επιστρέψω στη Νιούκαστλ»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στα Μέσα της Αγγλίας αναφορικά με το φιλανθρωπικό φιλικό της Νιούκαστλ όπου θα συμμετάσχει.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ, με την οποία είχαν κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στα γήπεδα της πρέμιερ λιγκ. Και οι δύο προσκλήθηκαν από τον θρύλο των «ανθρακωρύχων», Αλαν Σίρερ, στο φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου, μεταξύ βετεράνων άσων της Νιούκαστλ και της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κετσπάγια μίλησε στη βρετανική ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk με αφορμή την πρόσκληση του και τόνισε: «Είναι ωραίο να κοιτάζω πίσω. Πέρασα όμορφα στην Αγγλία και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πάντοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις στη Νιούκαστλ από τότε που έφυγα. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να υποφέρουν τα τελευταία χρόνια. Θέλω και πάλι να δω την ομάδα στις κορυφαίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να φτάσει εκεί που οι φίλαθλοι ονειρεύονται, γιατί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.»

Για το γκολ που σκόραρε κόντρα στην Κροάσια Ζάγκρεμπ στέλνοντας τη Νιούκαστλ για πρώτη φορά στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ: «Ήταν σπουδαίο που μπόρεσα να βοηθήσω τη Νιούκαστλ να μπει στο τσάμπιονς λιγκ. Ήταν φανταστικό να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με μία ομάδα, όπως η Νιούκαστλ, κάτι που είναι δυσκολότερο να το πράξεις τώρα, πόσο μάλλον ως προπονητής.»

Για την εθνική Γεωργίας: «Οταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα.»

Για το αν θα γινόταν προπονητής στη Νιούκαστλ: «Στη Νιούκαστλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.»

Για το φιλικό και για το φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται: «Δυστυχώς, αρκετός κόσμος χρειάζεται τη βοήθειά μας, έτσι από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε κάτι, τότε είναι σημαντικό για εμάς. Έλαβα την πρόσκληση, έτσι ελπίζω κι ανυπομονώ να επιστρέψω στη Νιούκαστλ. Είναι μία φανταστική ευκαιρία να δω κάποιους παλιούς φίλους και να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο και πάλι, για ένα σπουδαίο σκοπό.»



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved