«Θέλουν να πέσουμε...»

«Θέλουν να πέσουμε...»

Υστερα από την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, μέσω της οποίας συμπαραστέκονται στο πλευρό της ομάδας ο Ζοέλ Επαλέ τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο Καμερουνέζος επιθετικός με όσα ανέφερε άφησε σαφείς αιχμές προς την ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας πως οι λόγοι που θέλουν να υποβιβάσουν τον Ηρακλή δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αφρικανού:

Για την άποψη του για το ζήτημα της αδειοδότησης, επισήμανε: «Εμείς όπως λέει και η ανακοίνωση, κάναμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να μείνει η ομάδα στη κατηγορία. Για άλλους λόγους θέλουν να μας ρίξουν. Θα έπρεπε να εξετάσουν όλους τους φακέλους και όχι μόνο αυτόν του Ηρακλή. Από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, ήξερα την κατάσταση και έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα πρέπει να μας παραδειγματίσουν αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, για να είμαστε πιο οργανωμένοι τα επόμενα χρόνια. Η τωρινή διοίκηση παλεύει για να πάρει την άδεια, αλλά θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να υπάρχει πρόγραμμα στην ομάδα. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες με αγωνία την απόφαση κι ελπίζουμε να είναι καλό το αποτέλεσμα. Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν. Έχει να ασχοληθεί με συμβόλαια και ανανεώσεις η διοίκηση, αλλά είναι λογικό να έχει ρίξει το βάρος στην άδεια».

Για την αποχώρηση του Τάσου Κατσαμπή τόνισε: «Ο Τάσος δεν περίμενα να καταφέρει να παίζει μέχρι τώρα. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, ποτέ δεν κρύφτηκε στον αγωνιστικό χώρο και πάντα έδινε και τη ψυχή του στην ομάδα. Μπράβο του για όσα πέτυχε και αν θα μείνει κοντά στην ομάδα, θα τη βοηθήσει σίγουρα, σαν αρχηγός που ήταν. Τον αγαπούν και τον σέβονται όλοι οι παίκτες».

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: «Η ομάδα ξεκίνησε με προβλήματα την προετοιμασία, υπήρχαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Θα πρέπει από τη νέα σεζόν να υπάρχει πρόγραμμα για να πάει καλύτερα η ομάδα. Εύχομαι να μην ζήσουμε ξανά τέτοια δύσκολη χρονιά» και συμπλήρωσε: «Αυτές τις ημέρες θα πάω στο Παρίσι να μείνω λίγο με την οικογένεια και μετά θα κάνω λίγες διακοπές για να ηρεμήσω και να γεμίσω τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved