Μήνου: «Αποκλεισμός μόνο με αυτοκτονία»

Μήνου: «Αποκλεισμός μόνο με αυτοκτονία»

Η ΑΕΚ δεν θα πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου μόνο αν αυτοκτονήσει σύμφωνα με τον Αντώνη Μήνου.

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και αναφερόμενος στη «μάχη» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού στο Κύπελλο τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα χάσουν την πρόκριση μόνο αν αυτοκτονήσουν.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ σχολίασε και τα δυο παιχνίδια που έγιναν την Τετάρτη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα λοιπόν με τον έναν από τους βοηθούς του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ο Δικέφαλος έχει σαφές προβάδισμα για να δώσει το παρών στα ημιτελικά.

«Πρέπει να αυτοκτονήσει η ΑΕΚ για να αποκλειστεί. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παίζουν και οι δύο στο ΟΑΚΑ και μπορεί να γίνει το ίδιο και στη ρεβάνς, αλλά πολύ δύσκολα. Έχει βελτιωθεί πολύ η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, πετυχαίνοντας συνεχείς νίκες. Από την εικόνα των δύο ομάδων δεν βλέπω πως θα αποκλειστεί η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι μονοδιάστατος, όλο το παιχνίδι του είναι να ψάξει τον Σισέ, δεν έχει ανάπτυξη και όπως τον διαβάζω εγώ θα πω ότι δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει αυτό που θέλει ο κόσμος του, δεν έχει την ταχύτητα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια για την έλλειψη πολλών λύσεων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού υπογράμμισε «Αν δεν έχεις ποδοσφαιριστές δεν μπορείς να κάνεις την τακτική που θες. Ο καθένας θέλει να έχει τα “εργαλεία” του για να κάνει τη δουλειά του. Ο νέος κόουτς μπορεί να μην έχει διαβάσει σωστά τους παίκτες τους, αφού δεν βλέπουμε αυτό που μπορεί να παρουσιάσει. Πάντα η αλλαγή τεχνικού λειτουργεί θετικά. Οι παίκτες δείχνουν περισσότερη διάθεση. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αν δεν έχεις την ποιότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα σε παίκτες, αλλά δεν έχει τα ειδικά χαρακτηριστικά. Δεν έχει γρήγορο στόπερ να κόβει πρώτος, δημιουργικό χαφ, γρήγορους πλάγιους. Ο προπονητής βλέπει στην προπόνηση τους παίκτες και ανάλογα κρίνει ποιοι πρέπει να παίξουν. Αν βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε πρόκριση. Όπως κέρδισε η ΑΕΚ το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός».

Όσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, Νίκο Λυμπερόπουλο, ανέφερε «Τον είδα και στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις, είτε παίζει πίσω από φορ, είτε στην κορυφή. Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δέλλα. Έχει δηλαδή η ΑΕΚ δύο παίκτες σε άμυνα και επίθεση που βοηθάνε πολύ».

Επίσης, για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι περίεργο σκορ και χρειάζεται σωστή διαχείριση από τους Θεσσαλονικείς. «Το 1-1 είναι ένα περίεργο σκορ. Ο ΠΑΟΚ καλείται να το διαχειριστεί σωστά γιατί αν παίξεις αμυντικά μπορεί να δεχθείς ένα γκολ και να κυνηγάς εσύ μετά το σκορ. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχει πολύ χρόνο ακόμα μέχρι τον επαναληπτικό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός περνάει από την Τούμπα τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όπως παλιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μήνου.

Σχολιάζοντας γενικά την εικόνα του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπογράμμισε «Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα από το σφιχτό παιχνίδι των δύο ομάδων ενόψει και της ρεβάνς. Αν ήταν νοκ άουτ θα ήταν πιο ανοιχτό και όχι με τόσα φάουλ, όπως είδαμε, δεν είχε ρυθμό, κάτι που εξυπηρέτησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βολεύεται με αυτό το σκορ ενόψει Τούμπας».

Για τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τα τέσσερα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» τόνισε «Ο ΠΑΟΚ στο διπλό δοκάρι, ιδιαίτερα, ήταν πολύ τυχερός, για αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε το προβάδισμα εκεί ίσως και να διεύρυνε και το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Βιεϊρίνα απάντησε «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή του, αλλά ήταν πολύ καλός στην φάση του γκολ. Θέλει διάρκεια στο παιχνίδι του, συνεχή παρουσία σε όσα περισσότερα 90λεπτα γίνεται».

Τέλος, σχολιάζοντας την απουσία του Βιτόλο επεσήμανε «Ο Τσουκαλάς δεν έχει την ποιότητα του Βιτόλο, εκεί υστέρησε ο ΠΑΟΚ, αλλά το ήξεραν ότι θα ήταν πιο αδύνατοι σε αυτό το σημείο και για αυτό το πήγαν στην πίεση. Ήξεραν ότι αν χαλάσεις το ρυθμό του Ολυμπιακού τον αποσυντονίζεις».



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved