«Πρόκριση στην Τούμπα»

«Πρόκριση στην Τούμπα»

Ο Μαρίν Λέοβατς στη δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ δείχνει να πατάει καλύτερα. Ξέρει καλύτερα την ομάδα, τις ιδιαιτερότητές της, τα θέλω της.

Ο Κροάτης είναι αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, αλλά δεν πετάει και στα σύννεφα.

Θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση και να περάσει στα play off του Champions League, αλλά ξέρει ότι στη ρεβάνς της Τούμπας ο Δικέφαλος πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικός.

Ο Μαρίν Λέοβατς θεωρεί το 2ο ματς με τον Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη ως έναν «τελικό» και πιστεύει ότι η Τούμπα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

-Ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το σκορ για να έρθει η πρόκριση;

«Πρώτα απ’ όλα είναι ένα πολύ καλό σκορ για εμάς καθώς σκοράραμε εκτός έδρας και φυσικά δεν χάσαμε. Αυτό μας δίνει καλές πιθανότητες σε ότι αφορά την πρόκριση. Σίγουρα και ο αγώνας στην Τούμπα θα είναι δύσκολος παρόλο που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, καθώς ο Αγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά με τους οπαδούς στο πλευρό μας όλα είναι πιθανά».

-Εκτός από το γκολ ο ΠΑΟΚ είναι και 2-3 ακόμη καλές στιγμές για να πετύχει κι άλλο τέρμα. Αυτό σας αφήνει μία πίκρα;

«Φυσικά και θα θέλαμε να κερδίσουμε και είχαμε τις ευκαιρίες αλλά και από την άλλη και ο Αγιαξ θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα δεύτερο γκολ. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδες και τώρα κοιτάμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας»

-Τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Τούμπα;

«Στο παιχνίδι στην Ολλανδία επικεντρωθήκαμε στην άμυνα, όλη η ενέργεια μας αφοσιώθηκε στο πώς θα πιέσουμε και θα κλείνουμε τους χώρους και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Δεν παίξαμε πολύ στην επίθεση και νομίζω ότι αυτό την Τετάρτη θα αλλάξει».

-Με αυτή το εκτός έδρας 1-1 αλλάζουν οι ισορροπίες και οι πιθανότητες πρόκρισης;

«Παίζουμε στο σπίτι μας, στην έδρα μας και θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Είναι πιο εύκολο να αγωνιζόμαστε στην καυτή έδρα μας. Ο κόσμος θα μας ωθήσει την Τετάρτη και αυτό το ξέρουμε. Η πρόκριση είναι 50-50, εμείς έχουμε να κάνουμε τη δουλειά μας την Τετάρτη, να την κάνουμε σωστά και θα δούμε ποιος θα προκριθεί».

-Εσύ προσωπικά επικεντρώθηκες περισσότερο στα αμυντικά καθήκοντα;

«Στο παιχνίδι στην Ολλανδία, το παιχνίδι μου αφορούσε το αμυντικό κομμάτι και ελπίζω την Τετάρτη να μπορώ να βοηθήσω και επιθετικά. Αλλά στο πρώτο παιχνίδι, όλη η ομάδα έπαιξε καλά αμυντικά, ο ένας έπαιξε για τον άλλο και για αυτό πήραμε και το θετικό αποτέλεσμα».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved