«Θα μείνει η ομάδα»

«Θα μείνει η ομάδα»

Ο Γιάννης Κοντοές εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την παραμονή του Πανιωνίου στην Super League ενώ για την συνέχεια της καριέρας του υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Ο αμυντικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 και υποστήριξε πως δεν είναι δίκαιο ότι κατάφερε να κατακτηθεί μέσα στο γήπεδο να χαθεί στις αίθουσες των επιτροπών, λέγοντας πως στο τέλος ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην Super League παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα.

«Είναι σίγουρα κάτι δύσκολο για την ομάδα αυτή τη στιγμή, όμως εγώ πιστεύω ότι τελικά η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Καταφέραμε δίκαια μέσα στις γραμμές του γηπέδου να σώσουμε την ομάδα και δε νομίζω αυτό να αλλάξει τελικά. Καταφέραμε να διορθώσουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε στον πρώτο γύρο και με τη βοήθεια του κ. Λεμονή και θα είναι άδικο να μην μείνουμε στην κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κοντοές.

Παράλληλα, ο νεαρός άσος ρωτήθηκε και για το μέλλον του αφού μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και τόνισε: «Δεν είναι σωστό να μιλάω για το προσωπικό μου μέλλον σε τέτοιες στιγμές για την ομάδα», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Περιμένω τις επόμενες μέρες να δω τι θα γίνει με την αδειοδότηση, η ομάδα έχει ένα από τα πιο αξιόλογα τεχνικά τιμ και αυτό που χρειάζεται είναι ένας επενδυτής για να γίνει ξανά ο Πανιώνιος ανταγωνιστικός».

Όσο για το πώς μπορεί ο Πανιώνιος να βγει από τη δύσκολη θέση, επισήμανε: «Ο Πανιώνιος έχει πολλά χρόνια ιστορία, δεν πρέπει να καθησυχάσει ο κόσμος ότι η ομάδα θα σωθεί αλλά πρέπει να τον ενδιαφέρει το τι θα γίνει μετά. Σωνόμαστε και μετά τι; Ψάχνουμε για επενδυτή, και να δούμε τι θα γίνει Εγώ πέρασα καλά στον Πανιώνιο όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλο μερίδιο σε αυτό είχε ο κ. Τσακίρης, ένας τέτοιος θα μπορούσε να σώσει την ομάδα».

Σε ερώτηση για τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει η επόμενη ομάδα της καριέρας του, απάντησε: «Αυτό που κάνω θέλω να το ευχαριστιέμαι. Φέτος το πρώτο εξάμηνο δεν συνέβη αυτό. με ενδιαφέρει να υπάρχει σχεδιασμός και να είναι υγιής ο σύλλογος. Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στον Πανιώνιο που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία. Τώρα δεν είναι ώρα να τα συζητήσουμε αυτά, θα τα δούμε στην πορεία με τον εκπρόσωπό μου. Μια πρόταση από το εξωτερικό θα ήταν ωστόσο ότι καλύτερο για μένα».

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κοντοές υποστήριξε ότι τον κολακεύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ομάδων όπως αυτό της ΑΕΚ, ενώ δε θέλησε να πει περισσότερα αναφορικά με το μέλλον του, παραπέμποντας για νεότερα μετά τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου.

Από εκεί και πέρα, ο άσος του Πανιωνίου υποστήριξε ότι πλέον θα ανοίξει ο δρόμος για περισσότερους Έλληνες παίκτες, ενώ αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός το κατέκτησε δίκαια.

«Είδαμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα αλλά και πάλι ξεχώρισαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι ήταν σε χαμηλότερο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός νομίζω ότι κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κοντοές και στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στο πως θα κινηθούν μελλοντικά οι ομάδες.

«Θεωρώ ότι με τα νέα δεδομένα θα δούμε και περισσότερους Έλληνες στις ομάδες. Δεν μπορούμε να βλέπουμε συνέχεια να έρχονται τρεις και τέσσερις ξένοι παίκτες σε μια ομάδα και να παίρνουν τη θέση ενός Έλληνα. Έτσι και περισσότερα κοστίζει στην ομάδα και πολλές φορές δεν καλύπτουν την αξία του παίκτη στον αγωνιστικό χώρο», ήταν μερικά από τα λόγια του νεαρού αμυντικού.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved