Εικόνες ντροπής στο ΕΑΚ Κέρκυρας! (photos)

Εικόνες ντροπής στο ΕΑΚ Κέρκυρας! (photos)

Τραγικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Κέρκυρας, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, όπου οι «Φαίακες» επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία.

Οι «νησιώτες» έπειτα από ένα μικρό… διάλειμμα στην Football League θα αγωνιστούν και πάλι στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα και αυτό δεν είναι άλλο από το ΕΑΚΚ. Το «συγκρότημα» του Μιχάλη Γρηγορίου αντιμετώπισε την Κυριακή (24/7) την Φλαμουρτάρι σε φιλική αναμέτρηση και όσοι βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο βρέθηκαν ενώπιον μιας δυσάρεστης κατάστασης, με αποτέλεσμα η ομάδα να γίνει ρεζίλι στους Αλβανούς.

Όλα είναι διαλυμένα

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, η οποία έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη συντήρησης από την διοικούσα επιτροπή του Σταδίου, κάτι που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των ανθρώπων των δύο συλλόγων, μια και σε πολλά σημεία, υπήρχαν «παγίδες» που θα μπορούσαν να επιφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Όμως, η τραγική κατάσταση δεν… περιορίζεται εκεί, καθώς παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τέλος του Ιουλίου και σε λίγες εβδομάδες θα πρέπει η Κέρκυρα να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚΚ για τις ανάγκες της στην Super League, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι είναι ακατάλληλοι.

Τα αποδυτήρια του Σταδίου είναι διαλυμένα, κάτι που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία των ομάδων και σε πολλά σημεία υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία όσων τα χρησιμοποιούν. Παράλληλα, σε τραγική κατάσταση βρίσκονται και τα καθίσματα του ΕΑΚΚ, τα οποία δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του νησιού, ενώ και η πρόσβαση στο γήπεδο είναι δύσκολη και άκρως επικίνδυνη.

Υπόλογη η διοικούσα επιτροπή

Βέβαια, τα προβλήματα στο Στάδιο δεν είναι… καινούρια, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ Κέρκυρα είχαν επιστήσει την προσοχή στην διοικούσα επιτροπή για την έλλειψη έργων συντήρησης στο γήπεδο, αλλά δεν προχώρησε σε καμία εργασία. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες, η διοίκηση των «Φαιάκων» είχε έρθει σε διαμάχη με την διοικούσα επιτροπή, η οποία αξίωνε ένα τεράστιο ποσό για να μπορέσει η ομάδα του νησιού να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις.

Το θέμα έφτασε και μέχρι το Υπουργείο Αθλητισμού, όπου ο Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης έλαβε γνώση για την τραγική κατάσταση του ΕΑΚΚ και όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει οριστική συμφωνία, προκειμένου η Κέρκυρα να χρησιμοποιήσει κανονικά το Στάδιο, χωρίς να πληρώσει το απίστευτο ποσό που αξίωνε η διοικούσα επιτροπή του γηπέδου, τη στιγμή που η ίδια δεν έκανε κανένα έργο για την συντήρησή του, σ’ έναν χώρο που ανήκει στον ελληνικό λαό και είναι άκρως επικίνδυνος. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ κατέθεσε πρόταση στο Υπουργείο να αναλάβει τα βελτιωτικά έργα, εκτός βέβαια από την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου την οποία σίγουρα θα αναλάβει για να μπορούν να παίξουν οι παίκτες της ομάδας.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved