Βραβεύονται οι κορυφαίοι

Βραβεύονται οι κορυφαίοι

Στις βραβεύσεις των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος 2010-2011 θα προχωρήσει την Δευτέρα (02/05) η Super League.

Σε εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 2 Μαΐου, θα πάρουν τα βραβεία τους όσοι έρθουν πρώτοι στις ειδικές κατηγορίες της ψηφοφορίας που διενεργεί η λίγκα σε συνεργασία με την Nova, έτσι ώστε να αναδειχθεί η καλύτερη ασίστ, η καλύτερη απόκρουση, η κορυφαία δήλωση της χρονιάς, αλλά και η κίνηση fair play της χρονιάς.

Παράλληλα, θα δοθεί βραβείο στον πρώτο σκόρερ της φετινής περιόδου Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

«Στις 2 Μαΐου η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος με τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ.

Τα βραβεία «Nova Superleague 2011» θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα της χρονιάς αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, όσοι  διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι 18 ποδοσφαιριστές προκύπτουν από τις συμμετοχές τους στην καλύτερη ενδεκάδα καθεμίας από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που επιλέγεται από τους αθλητικούς συντάκτες της Nova και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα από την εκπομπή «Superleague Experts».

Βραβεία θα δοθούν επίσης στις κατηγορίες: Πολυτιμότερος παίκτης, Καλύτερος προπονητής και Καλύτερο γκολ και οι διακριθέντες θα προκύψουν βάσει ανοιχτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα ολοκληρωθεί δύο ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των Βραβείων.  H ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια Novasports και την ιστοσελίδα www.mvpgoal.com, με sms στο 54350 (στείλτε την κατηγορία και τον αριθμό του υποψηφίου).

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς, καθώς και για το fair play της χρονιάς, θα συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα αποφασίσει αφού δει τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει από την εκπομπή “Superleague Experts”.

Ξεχωριστό βραβείο θα δοθεί στον πρώτο σκόρερ της Superleague την φετινή χρονιά, Τζιμπρίλ Σισέ.

H Nova θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων «Nova Superleague 2011».

Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνει μόνο με προσκλήσεις, η προσέλευση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20.30 λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης και θα καλυφθεί φωτογραφικά αποκλειστικά από το πρακτορείο intime και το πρακτορείο reporter images.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση θα διανεμηθεί  δωρεάν για δημοσιογραφική χρήση μετά το πέρας της, μέσω της ιστοσελίδας της Superleague και με Δελτίο Τύπου στο www.intime.gr».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved