Χριστοβασίλης: «Στην Αθήνα με Άλκμααρ»

Χριστοβασίλης: «Στην Αθήνα με Άλκμααρ»

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η… μετακόμιση του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρωτεύουσα για τον επαναληπτικό με την ολλανδική ομάδα για τον 3ο προκριματικό του Europa League, όπως τόνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, σε δηλώσεις του στον «Σπορ FM» μίλησε για την δύσκολη πρόκριση απέναντι στην Οντ, αλλά και την επόμενη… μάχη, κόντρα στην Άλκμααρ και το πρόβλημα με το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» του «Άγιαξ της Ηπείρου» μίλησε για:

Την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Μετά το πρώτο παιχνίδι που κάναμε στα Γιάννενα νόμιζα ότι θα ήταν εύκολη υπόθεση η πρόκριση. Η ομάδα έδειχνε καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από το πέναλτι και το δεύτερο γκολ, αγχωθήκαμε όλοι. Και οι παίκτες και εμείς στην εξέδρα. Καταφέραμε με ψυχραιμία να τελειώσει ευχάριστα η αναμέτρηση. Ήταν μεγάλη η χαρά για τους Έλληνες φιλάθλους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μία επαρχιακή ομάδα προχωράει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι προσγειωμένοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα επόμενα ευρωπαϊκά ματς».

Τον κόσμο που περιμένουν στην Ολλανδία: «Στη Νορβηγία υπολογίζαμε 300 άτομα, όμως κάποιες πτήσεις από Τουρκία ακυρώθηκαν και έτσι ήρθαν μαζί μας 150 άνθρωποι. Στην Ολλανδία υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που ζουν στις γειτονικές χώρες και αναμένεται να έχουμε τη στήριξή τους, ενώ από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν γύρω στα 300 με 350 άτομα. Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί μας ήθελαν πολλά χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θέλουν να πάει η ευκαιρία χαμένη».

Την Άλκμααρ: «Είναι καλύτερη ομάδα και είναι ακόμα στο ξεκίνημά της. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αν προσέξουμε στην άμυνα, θα μπορέσουμε να φύγουμε με πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι».

Την έδρα που θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΣ στον επαναληπτικό με τους Ολλανδούς: «Από την αρχή έχει προκύψει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τα πράγματα δυσκολεύουν σε κάθε γύρο και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Είχαμε ζητήσει το γήπεδο Περιστερίου, όμως για διάφορα έργα που γίνονται εκεί, δεν είναι διαθέσιμο. Σε συνεργασία με την ΕΠΟ ζητήσαμε το γήπεδο του Αγρινίου, αλλά υπάρχει άρνηση από την UEFA, επειδή το γήπεδο πρέπει να είναι στην Αθήνα. Ζητήσαμε το Καραϊσκάκη, όμως και αυτό δεν είναι έτοιμο. Δεν έμενε άλλο γήπεδο, από εκείνο του Παναθηναϊκού, που και αυτό είναι σε διαδικασία ανακατασκευής. Το αφήσαμε το θέμα στην UEFA και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωσή τους. Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο θα είναι στην Αθήνα. Δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον Παναιτωλικό ή τους οπαδούς τους. Ευχαριστώ τον κ. Κωστούλα για την υποστήριξη, αφού διέθεσε το γήπεδό του, αν και υπήρχε μία μερίδα οπαδών που ήταν αρνητικοί. Ήταν 100% μαζί μας ο άνθρωπος. Δυστυχώς, έπρεπε να γίνουν πολλές διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδό μας. Πολλά χρόνια μιλάμε για διάφορα πράγματα και δεν έχει γίνει τίποτα. Θα χάσουμε πολύ και από τη δύναμή μας».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved