Πρέλεβιτς: «Θα είναι σε υψηλό επίπεδο η ομάδα τη νέα σεζόν»

Πρέλεβιτς: «Θα είναι σε υψηλό επίπεδο η ομάδα τη νέα σεζόν»

Με... ποικιλία σε προορισμούς και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για το Champions League.

Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία και ενδεχομένως Τουρκία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρουμανία, Κύπρος ή Πορτογαλία είναι οι χώρες, στις οποίες θα μεταβεί ο «Δικέφαλος», με αντιπάλους «γνωστές μπασκετικές ομάδες της Ευρώπης, που βρίσκονται σε υψηλό μπασκετικό επίπεδο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε την ΚΑΕ στη σημερινή κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης στο Μόναχο, αναφέροντας αρχικά:

«Η πρώτη εντύπωση γενικά για το FIBA Champions League είναι πως ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ καλός, δεν υπάρχουν ομάδες που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στο Final Four. Πιστεύω πως, από τις 32 ομάδες που είναι στη φάση των ομίλων, οι 20-25 μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο και αυτό είναι καλό για την ποιότητα των παιχνιδιών». Πρόσθεσε λέγοντας:

«Οι αντίπαλοι στον όμιλό μας μας είναι γνωστές μπασκετικές ομάδες της Ευρώπης, σε πολύ υψηλό μπασκετικό επίπεδο. Είναι ομάδες, απέναντι στις οποίες μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση».

Είπε ακόμη:

Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Βαρέζε: «Άλλη μία ιστορική ομάδα, θα δούμε πως θα είναι φέτος βέβαια. Έχοντας τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα γενικό διευθυντή, σίγουρα θα είναι ένας καλός αντίπαλος, με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Βλέποντας το φετινό ρόστερ και γνωρίζοντας ότι θα γίνει άλλη μία μεταγραφή ξένου Αμερικανού -εκτός κι αν προκύψει και κάτι άλλο- πιστεύω ότι θα είναι σε ένα πολύ ψηλό επίπεδο η ομάδα και θα μπορεί να διεκδικήσει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες σε κάθε αγώνα».

Για τους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το Champions League έχει πολύ υψηλή μπασκετική ποιότητα. Για αυτούς που αγαπάνε πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα, θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλω να έρχεται ο κόσμος στα παιχνίδια».

Για την προσδοκία του στη νέα σεζόν: «Οι απαιτήσεις παραμένουν οι ίδιες. Έχω πει ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια έχουμε παίξει στην Ευρώπη τα περισσότερα παιχνίδια μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί δείχνει ότι έχουμε σταθερότητα και ότι η ομάδα παραμένει σε ένα καλό επίπεδο».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved