Μίχελ: «Πήραμε τον αντί-Μακ!» (video)

Μίχελ: «Πήραμε τον αντί-Μακ!» (video)

Ο Λούμπος Μίχελ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα ενώ δήλωσε πως οαντικαταστάτης του Ρόμπερτ Μακ έχει ήδη αποκτηθεί και αυτός είναι ο Τζάλμα Κάμπος.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Δικεφάλου:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πως κρίνετε την ομάδα με φόντο τα παιχνίδια με τον Άγιαξ;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την εικόνα της ομάδας, και από το κλίμα που υπάρχει αλλά και συνολικά από όλα όσα είδα στο διάστημα που ήμουν και εγώ στην Ολλανδία. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για την ομάδα, ο αγωνιστικός χώρος στον οποίο έκανε η ομάδα προπόνηση ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήδη, δεν σας κρύβω, πως κάναμε από τώρα μια πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και για την ερχόμενη σεζόν, καθώς θέλουμε να πάμε πάλι στο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Αυτό που χρειάζεται πλέον η ομάδα είναι κάποιες ημέρες ξεκούρασης, διότι οι παίκτες τις έχουν ανάγκη και για ψυχολογικούς και για σωματικούς λόγους. Είδατε στο παιχνίδι με την Στεάουα πως οι παίκτες μας είχαν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα προπονήσεων. Πλέον τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ».

-Είστε ευχαριστημένος από το μεταγραφικό πλάνο;

«Ναι, διότι όλοι ξέραμε πως θα έχουμε τα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League στο τέλος Ιουλίου. Δυο κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα, τα οποία μπορούν να καθορίσουν και την σεζόν. Γι’ αυτό και έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου οι περισσότεροι παίκτες να μας βοηθήσουν. Δεν το καταφέραμε στον απόλυτο βαθμό, καθώς και ο Κάνιας και ο Μπρκιτς ήρθαν αργότερα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως ήταν περιπτώσεις παικτών που είχαν συμβόλαιο και αυτές οι υποθέσεις έχουν αρκετή δουλειά μέχρι να καταφέρεις να φέρεις την υπόθεση στο επιθυμητό σημείο. Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα που έχουν δείξει οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και ήδη έχουν αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια».

-Τι συνέβη στην περίπτωση του Μακ;

«Φτάσαμε σε σημείο στο οποίο ο παίκτης είχε δυο τελικές προτάσεις, προχώρησε στις συζητήσεις και πήγαν καλά…».

–Για ποιο λόγο έφτασε ο ΠΑΟΚ στη πώληση του Μακ;

«Η φιλοσοφία μου είναι συγκεκριμένη. Όταν ένας παίκτης φτάνει στη κορυφή της χρηματιστηριακής του αξίας και υπάρχουν καλές προοπτικές και για εκείνον, ώστε να θεωρεί πως θα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, πρέπει να του το παραχωρείς. Υπάρχει το παράδειγμα του Κάτσε, για τον οποίο πέρυσι πληροφορήθηκα πως υπήρχε πρόταση ύψους 2,5 εκ. Ευρώ. Τότε ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε αυτή τη πρόταση και τώρα είναι δύσκολο για μας να βρούμε τέτοια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να κρατάς τον παίκτη όταν μπορεί να έχει σημαντικό οικονομικό όφελος και παράλληλα ο ποδοσφαιριστής να νιώθει πως η καριέρα του εξελίσσεται. Ένα ακόμα στοιχείο του μεταγραφικού σχεδιασμού, ενόψει της επόμενης σεζόν, εφόσον παραμείνω στην ομάδα, είναι να συνεχίσουμε με τη συγκεκριμένη πολιτική μεταγραφών. Υπάρχουν παίκτες για τους οποίους υπάρχουν προσδοκίες και εφόσον αποφασίσουμε να αναζητήσουμε οικονομικό όφελος θα πρέπει εξ’ αρχής να δουλέψουμε έτσι ώστε να τους αντικαταστήσουμε».

-Τι θα κάνετε όσον αφορά την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Μακ;

«Έχουμε ήδη αντικαταστήσει τον Μακ με την απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος. Είναι εξτρέμ και είχαμε από τη πρώτη στιγμή στοχεύσει στο να φέρουμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Μετά τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε, είχαμε πάρει την απόφαση για την παραχώρηση του Μακ και κινηθήκαμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να έχουμε έγκαιρα εδώ τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει».

-Ο Μακ πέρυσι αγωνίστηκε ως επιθετικός και ήταν πρώτος σκόρερ…

«Έχουμε τρεις επιθετικούς. Υπάρχει ο Κλάους, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα ο Κουλούρης και ο Περέιρα. Ακόμα και ο Τζάλμα μπορεί να παίξει ως επιθετικός, αν χρειαστεί. Το συζήτησα μαζί του, και ξέρω πως και στην Πόρτο αλλά και στην Τουρκία αγωνίστηκε ως επιθετικός όταν χρειάστηκε οπότε μπορεί να βοηθήσει και εκεί».

-Σε τι φάση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στη υπόθεση Βαρέλα;

«Είναι μια ανοικτή υπόθεση, δεν είναι πλέον μυστικό αυτό. Δεν χρειάζεται και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό. Βλέπετε πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι παντού στο ίντερνετ… Δουλεύουμε πάνω σε αυτή την υπόθεση, και πάμε βήμα – βήμα».

-Ποια η γνώμη σας για τα ματς με τον Άγιαξ;

«Στο δρόμο μας βρέθηκε μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα πάμε εκεί έχοντας μεγάλο σεβασμό αλλά θέλω να είμαστε εμείς εκείνοι που θα προκριθούν».

Δείτε το video με τα όσα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ:

Μίχελ: «Πήραμε τον αντί-Μακ!» (video)



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved