Σαν τρελός στον Παναθηναϊκό!

Σαν τρελός στον Παναθηναϊκό!

Ο Ουρουγουανός στόπερ της Ρόζεμποργκ, Αλεχάντρο Λάγκος, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική της μετακίνησης του στη χώρα μας από τη νέα σεζόν, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Ρόζεμποργκ, Αλεχάντρο Λάγκος! Ο θηριώδης στόπερ των Νορβηγών, συμπαίκτης του Ματία Μπιάρσμιρ στη Ρόζεμποργκ, μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το σενάριο της μετακίνησης του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή Ουρουγουανού:

-Η άποψη σου για τον Παναθηναϊκό;

«Μεγάλη ομάδα. Αξίζει τον σεβασμό. Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Να κατακτήσω τίτλους, να διακριθώ στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μου ταιριάζει».

-Πολλά ακούγονται για το μέλλον σου. Τι σκοπεύεις να κάνεις;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην παρούσα φάση αγωνίζομαι στη Ρόζεμποργκ. Παραμένω αφοσιωμένος στα καθήκοντα μου. Ούτε απορρίπτω, ούτε αποδέχομαι. Ο ατζέντης μου αξιολογεί τα υπέρ, τα κατά και με συμβουλεύει. Θα επιλέξω το καλύτερο».

-Τι θα επέλεγες, Ρόζεμποργκ ή Παναθηναϊκό;

«Δύσκολη ερώτηση... Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται. Θα δούμε. Επιθυμώ να αλλάξω παραστάσεις. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μου προσφέρει πολλαπλά οφέλη».

-Έχεις έρθει στην Ελλάδα;

«Ναι. Το 2005. Αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League. Είχαμε κερδίσει 3-1».

-Έχεις φίλους στη χώρα μας;

«Είμαι πολύ καλός φίλος με τον Πάμπλο Γκαρσία. Αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Παλαιότερα αγωνιζόταν εκεί και ο Τζο Μπιζέρα. Είμαι φίλος και με τον Εστογιανόφ».

-Είσαι φίλος με τον Μπιάρσμιρ;

«Ναι. Συζητάμε συχνά. Μου έχει πει για την Ελλάδα και για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό».

-Θα συνεχίσεις την καριέρα σου στη Ρόζεμποργκ;

«Δύσκολα. Όπως σας είπα, το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται. Επιθυμώ να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Γιατί όχι, στον Παναθηναϊκό».

«Μιλάμε με Γόντικα»

Ο ατζέντης του Λάγκος, Τεργιέ Λίβερουντ, αποκάλυψε στην «Π» ότι θα επικοινωνήσει σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα, στο πλαίσιο διερευνητικής επαφής με τους «πράσινους»:

«Θα μιλήσω σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις για τον Λάγκος. Έχει αδικηθεί στη Ρόζεμποργκ. Θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Δεν είναι μυστικό. Η Ρόζεμποργκ απέρριψε έναν σωρό προτάσεις για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του. Στα χέρια μας βρίσκονται ήδη προτάσεις από τη Γερμανία, τη Δανία και τη Σουηδία. Θα επικοινωνήσω με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και θα αξιολογήσω τις προθέσεις τους. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ομάδα. Πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η Ελλάδα είναι ένας προορισμός που καλύπτει τον Λάγκος», υποστήριξε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού.

Φεύγει ο Μπιάρσμιρ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόζεμποργκ, Έρικ Χόφτουν, αποκάλυψε στην «Π» πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανταλλαγής του Μπιάρσμιρ με τον Λάγκος, διαψεύδοντας τα μεταγραφικά σενάρια που ανέφεραν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας οι συμπατριώτες του:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής του Μπιάρσμιρ με τον Λάγος. Ο Μπιάρσμιρ θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Αυτό επιθυμεί η Ρόζεμποργκ».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved