Επεισοδιακή και μαζική πορεία

Επεισοδιακή και μαζική πορεία

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση των οπαδών του Ηρακλή στην Καμάρα, ενώ περίπου 8.000 φίλαθλοι πήραν μέρος στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μία ώρα προτού ξεκινήσει η πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, περίπου στις 19:00, στην Καμάρα βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ! Οι περίπου 200 οπαδοί του «δικέφαλου», οι οποίοι γνώριζαν ότι ο «κυανόλευκος» κόσμος θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο για όσα διαδραματίζονται ενάντια στην ομάδα, κρατούσαν στα χέρια τους αιχμηρά αντικείμενα και μερικοί εξ αυτών φορούσαν κουκούλες. Οι φίλοι του Ηρακλή που κατέφθαναν προς το μέρος συγκέντρωσης προκλήθηκαν από αυτούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια. Η Αστυνομία παρενέβη και με χρήση δακρυγόνων διέλυσε τη μάζα του κόσμου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, όπου το «παρών» έδωσαν περίπου 8.000 οπαδοί της ομάδας. Το κυρίαρχο σύνθημα που επικρατούσε ήταν: «Η πόλη θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β' Εθνική».

Το Onsports παρακολούθησε το συλλαλητήριο του κόσμου, που με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλησε να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και σας μετέφερε τις εξελίξεις. Θυμηθείτε τι έγινε στην πορεία:

20:38 Η πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, μόλις ξεκίνησε έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν και έχει κατεύθυνση τους κεντρικούς δρόμους, με πρώτη στάση την Αριστοτέλους.

20:39 Ο κόσμος της ομάδας φωνάζει συνθήματα υπέρ της ομάδας του.

20:41 Το «παρών» έχουν δώσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Σαρλής, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φώτης Γκιζέλης.

20:51 Η κεφαλή της πορείας έχει ξεπεράσει την πλατεία της Αγίας Σοφίας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίοι οπαδοί ακόμα δεν έχουν στρίψει από την Εγνατία.

20:53 Το βασικό σύνθημα που δονεί τους δρόμους της πόλης ακούγεται από τον κόσμο: «Η πόλη θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β' Εθνική».

21:04 Η πορεία συνεχίζεται δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο, με τον κόσμο να βρίσκεται στη Λεωφόρο Νίκης (παραλιακή) με τα συνθήματα να εξακολουθούν να ακούγονται σε ολόκληρη την πόλη.

21:09 Πέρα από τα συνθήματα υπέρ της ομάδας, ακούστηκαν και μερικά κατά του μεγαλομετόχου, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος παραμένει θεατής των εξελίξεων.

21:36 Ο Ρετζίλιο Βρέιντε, ο οποίος αγωνίστηκε πριν από 8 χρόνια στην ομάδα, βρίσκεται ανάμεσα στους φιλάθλους που δίνουν το «παρών» στην πορεία. Ο υψηλόσωμος αμυντικός δέθηκε άμεσα με τον κόσμο, παρότι αγωνίστηκε μόλις για ένα χρόνο.

21:39 Ο κόσμος του Ηρακλή ξεπερνάει τις 8.000.

21:46 Ο κόσμος φτάνει στο Λευκό Πύργο με τους φίλους της ομάδας να μην σταματάνε λεπτό να φωνάζουν για τον Ηρακλή. Κατά τη διαδρομή κάηκαν δυο-τρεις κάδοι απορριμμάτων.

21:59 Νέα ένταση προήλθε όταν η Αστυνομία με έντονη χρήση δακρυγόνων προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος του κόσμου στο ύψος της Παύλου Μελά. 

22:19 Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά με προορισμό το Κατσάνειο η πορεία των οπαδών. Αρκετός κόσμος ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, λόγω της χρήσης χημικών.

22:28 Ολοκληρώθηκε η πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή. Μερικοί κατευθύνονται στο Κατσάνειο, όπου θα εκλέξουν μια συντονιστική επιτροπή, έτσι ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν μέχρι την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής.

Νέα ένταση προήλθε όταν η Αστυνομία με έντονη χρήση δακρυγόνων προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος του κόσμου στο ύψος της Παύλου Μελά.  



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved