«Σύμβουλοι έτρωγαν λεφτά»

«Σύμβουλοι έτρωγαν λεφτά»

Την παραίτησή του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανιώνιος επιβεβαίωσε ο Κώστας Τσολακάκης κάνοντας παράλληλα σοβαρότατες καταγγελίες για κακοδιαχείριση.

Ο παράγοντας της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ με δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 αναφέρθηκε στις σοβαρές διαφορές που έχει τόσο με τον πρόεδρο κ. Βεντούρη όσο και με συμβούλους της ΠΑΕ Πανιώνιος στο θέμα της οικονομικής διαχείρισης του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, ενώ παράλληλα τόνισε πως σύμβουλοι της ΠΑΕ «έτρωγαν» λεφτά που προορίζονταν για τους  ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Τσολακάκης είπε πως θα έπρεπε ο Πανιώνιος να έχει πιο συνετή διαχείριση γιατί δεν υπάρχει τώρα στη διοίκηση ο κ. Τσακίρης που έβαζε χρήματα από την τσέπη του. Είπε ακόμα πως ο κ. Τσακίρης έβαλε στον Πανιώνιο πάνω από 20 εκατ. ευρώ, αλλά κάποιοι σύμβουλοι έπαιρναν αυτά τα χρήματα.

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν  υπάρχει κανένα λάθος στο θέμα του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου, πως η ομάδα θα δικαιωθεί στη Δευτεροβάθμια, ενώ δεσμεύτηκε να πει πολύ περισσότερα όταν τελειώσει το θέμα της αδειοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσολακάκης είπε:

Για την παραίτησή του:

«Εχω παραιτηθεί.  Εχω σοβαρές διαφορές στο θέμα της οικονομικής διαχείρισης του Πανιωνίου. Οι διαφορές μου δεν είναι μόνο με τον κ. Βεντούρη, αλλά και με συμβούλους. Δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερα έξοδα από ό,τι έσοδα. Η διαφορά μου με τον κ. Βεντούρη είναι ότι εκείνος είπε πως θα παραιτηθεί και δεν παραιτήθηκε, ενώ εγώ παραιτούμαι».

Για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη:

«Ο κ. Τσακίρης ό,τι χρειαζόταν το έβαζε από την τσέπη του. Εχει βάλει στην ομάδα πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Πριν αναλάβουμε εμείς υπήρχαν 12 σύμβουλοι που πληρώνονταν, υπήρχαν σύμβουλοι που άρπαξαν λεφτά από τους ποδοσφαιριστές και τα χρωστάνε και υπήρχαν και 15 υπάλληλοι. Τώρα κανένας σύμβουλος δεν πληρώνεται και οι υπάλληλοι έχουν περιοριστεί σε 4. Ο κ.  Τσακίρης είχε λεφτά και έβαζε. Εμείς δεν έχουμε λεφτά και δεν μπορεί να πάρει κανένας. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να πάρουν από τις επιχορηγήσεις. Και ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει από τη χρήση που κάνει ο ΟΠΑΠ».

Για το θέμα της αδειοδότησης:

«Τους έδωσα το λόγο μου ότι μόλις τελειώσει το θέμα της αδειοδότησης, θα πω πολύ περισσότερα. Τώρα που είναι έξω με τον Ερασιτέχνη ο κ. Βεντούρης, δεν είναι σωστό να βγάζω τις διαφορές μας στον αέρα. Ολοι εμείς στη διοίκηση αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Στο φάκελο δεν υπάρχει κανένα λάθος από πλευράς Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος αποδεικνύει με χαρτιά πως  ό,τι χρωστούσε στις 31 Δεκεμβρίου τα είχε πληρώσει και είναι και γραμμένα και τα ξέρει και η επιτροπή. Θα τα δείτε στην έφεση και θα κάνουμε και συνέντευξη Τύπου, κάτι που πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει με τη βοήθεια του Τύπου που έχει μεγάλη δύναμη. Η ΠΑΕ Πανιώνιος  μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ποτέ ρύθμιση σε ΙΚΑ και δημόσιο. Από την ίδρυσή από το 2000 αενάως έχει φορολογική ενημερότητα και τη βγάζει αμέσως το κομπιούτερ. Δεν μας έδωσαν άδεια, γιατί έγινε μια λανθασμένη εισήγηση, μας έστειλαν ένα χαρτί να παραστούμε και εμείς δεν παρέστημεν  με δικηγόρο καν. Δεν μας είπαν ότι έχουμε  προβλήματα και τα προβλήματα που λένε ότι έχουμε δεν υφίστανται. Και αυτό δεν είναι σωστό να πω οτιδήποτε όταν υπάρχει ένας δικηγόρος με το ανάστημα το Πέτρου Καϊμακάμη να μιλήσω εγώ θα θέματα νομικής φύσεως.

Για τις διαφορές του με τον κ. Βεντούρη:

«Η διαφορά μου με τον κ. Βεντούρη, σας το ξαναλέω είναι μόνο ο τρόπος διαχείρισης, γιατί δεν είμαστε πια ο Τσακίρης, πρέπει να φροντίσουμε τη διαχείριση. Οσο ζω και αναπνέω θα λέω ότι ο Πανιώνιος  μπορεί μόνος του. Εχουμε χρηστότατη διαχείριση».

Για τους συμβούλους που «έτρωγαν» λεφτά:

«Να σας πω και ονόματα; Ο κ. Απέγητος πήρε από έναν ποδοσφαιριστή τον Μάχο 57.000 ευρώ και του έδωσε μια πέτσινη επιταγή. Λέει όμως ο νόμος όταν ο ποδοσφαιριστής δεν υπογράψει, τότε ο ορκωτός λογιστής ελέγχει και βεβαιώνει. Και αυτό ο δικός μας ορκωτός λογιστής το έκανε και βεβαίωσε σε επίπεδο λεπτών. Στείλτε μου δημοσιογράφο στον Πανιώνιο να σας δώσω την επιταγή που έδωσε αυτός ο κύριος στον Μάχο. Δεν μπορώ να κάνω καταγγελία, ούτε να πω «έφαγε», αφού κάποιος έδωσε επιταγή. Τα δάνεισε…».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved