Κονέ: «Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Κονέ: «Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Στην διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο Έλληνας διεθνής άσος της Ουντινέζε, μίλησε στην ΕΡΤ 1 και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενόχληση, τόσο από την ιταλική ομάδα, όσο και από τους «πράσινους» για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο «τριφύλλι». Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέα Στραματσόνι, τον οποίο τον σέβεται και έχει συχνή επικοινωνία μαζί του, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι στα πλάνα του να επιστρέψει στην χώρα μας.

«Αρχικά να ξεκαθαρίσω την θέση μου, προς σεβασμό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και την δική μου ομάδα (σ.σ. Ουντινέζε). Όλα αυτά που γράφονται είναι υπερβολικά. Έχω καλή σχέση με τον κ. Στραματσόνι, αλλάαυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφονται. Εκτιμώ που ο κ. Στραματσόνι μίλησε με καλά λόγια για μένα, αλλά δεν έχει κάνει κανένας συζήτηση με μένα. Έχω 3 χρόνια συμβόλαιο με Ουντινέζε και το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ελλάδα δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια».

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε επαφή από τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο, απάντησε: «Να ξεκαθαρίσω ότι το λάθος έχει γίνει από ιταλικά ΜΜΕ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε και γιατί το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με την Ουντινέζε γι’ αυτό το θέμα».

Αναφορικά με το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, υποστήριξε: «Δεν υποτιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο ή τις ελληνικές ομάδας. Τα τελευταίες 6 χρόνια αγωνίζομαι στην Ιταλία, έχω χτίσει εκεί την καριέρα μου. Θεωρώ ότι εκεί μεγάλωσα και θέλω να συνεχίσω να το κάνω στην Ιταλία. Χαίρομαι που οι ελληνικές ομάδες εμπιστεύονται Έλληνες παίκτες, αλλά για μένα δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να επιστρέψω και να γυρίσω στην Ελλάδα».

Ακόμα, ο Παναγιώτης Κονέ, τόνισε: «Χαίρομαι για την εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπό μου. Από σεβασμό στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και της δικής μου ομάδας θέλησα να μιλήσω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι με μάνατζέρ μου. Θα με είχαν ενημερώσει, είτε από την Ουντινέζε, είτε από τον Παναθηναϊκό. Με τον κ. Στραματσόνι μιλάμε και θα μιλάμε, αλλά ως εκεί. Είμαι στην Ουντινέζε. Πέρυσι ήταν μία δύσκολη σεζόν, γιατί στην αρχή έμεινα 3 μήνες έξω από τον τραυματισμό μου με την εθνική αλλά δύσκολα θα πάω δανεικός από την Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό. Είναι αστείες αυτές οι φήμες. Είναι δύσκολο να φύγω από την Ουντινέζε και να πάω δανεικός στον Παναθηναϊκό. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, δεν θα γινόταν ως δανεικός».

Παράλληλα, μίλησε και για το Euro 2016: «Έχουν γίνει καλά παιχνίδια και από μικρός που παρακολουθώ, θεωρώ ότι φέτος, όλες οι ομάδες έχουν γίνει ανταγωνιστικές. Η Ιταλία είναι μαχητική και δεμένη ομάδα και οι δεμένες ομάδες πάνε συνήθως μακριά. Η Ισπανία παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορείς μέχρι το τέλος να ξέρεις τι θα γίνει. Στα νοκ άουτ είναι δύσκολα να κάνεις προβλέψεις. Είναι ωραία παιχνίδια και οι 24 ομάδες έχουν δείξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, για τη μη παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δήλωσε: «Είναι μια πονεμένη ιστορία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Όλοι οι παίκτες πονάμε και βλέπουμε ομάδες που θεωρητικά είμαστε καλύτεροι να βρίσκονται εκεί. Το κέρδισαν με την αξία τους. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Έχουν ειπωθεί πολλά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι τον Σεπτέμβριο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να παρουσιαστούμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να βρισκόμαστε εμείς στην Ρωσία».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved