Ξεκαθαρίζει για τεχνικό διευθυντή

Ξεκαθαρίζει για τεχνικό διευθυντή

Δεδομένη μοιάζει η πρόθεση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού να γίνει πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Αν και οι «πράσινοι» έδειχναν την πρόθεση να εξετάσουν και το σενάριο να μην προσλάβουν άνθρωπο για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος ήταν ο τελευταίος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αφού υπήρχε πιθανότητα να συνεχίσει με αυξημένες αρμοδιότητες ο Φερέιρα και απλά να μπει ένας γενικός αρχηγός κοντά στην ομάδα, τελικά φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν.

Με τις περικοπές και τις πωλήσεις παικτών να μοιάζουν αναγκαίες, γίνεται απαραίτητη η παρουσία τεχνικού διευθυντή που θα αναλάβει όλους τους χειρισμούς στα μεταγραφικά και τις επαφές με ομάδες που ενδεχομένως ενδιαφέρονται για παίκτες του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται ήδη να έχει κάνει κάποιες προεργασίες για την πρόσληψη του κατάλληλου προσώπου για τη συγκεκριμένη θέση.

Τα ονόματα που «παίζουν» για τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξελίξεις στο θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και στα διοικητικά. Για την ώρα τα ονόματα των Τζανλούκα Νάνι, Γιάσμινκο Βέλιτς και Άκη Ζήκου είναι αυτά που έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλο, ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να περιμένουμε τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής για να υπάρξουν νεότερα.

Ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής της Μπρέσια αλλά και ο άλλοτε διεθνής Έλληνας άσος, δε φαίνεται να συγκεντρώνουν και πολλές πιθανότητες, ενώ ο Βέλιτς έχει περάσει και στο παρελθόν από αυτή τη θέση στον Παναθηναϊκό και δείχνει να έχει ένα προβάδισμα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες πληροφορίες, που θέλουν το Δημήτρη Γόντικα να έχει προχωρήσει τις επαφές και με ένα πρόσωπο-έκπληξη το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 9 Μαΐου όταν και θα υπάρξουν νεότερα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα γίνουν γνωστές οι οικονομικές δυνατότητες της «πράσινης» ΠΑΕ για τη νέα χρονιά. Ως τότε, όσοι έχουν προταθεί ή όσοι ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θα παραμείνουν στην αναμονή.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved