Ξανά η Άντερλεχτ για Γιόχανσον!
Οι Βέλγοι έχουν στις βασικές τους επιλογές τον Σουηδό της ΑΕΚ.
Πληροφορίες της στήλης από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρουν ότι η Άντερλεχτ είναι ξανά ζεστή για τον Γιάκομπ Γιόχανσον.
Πως ο σύλλογος τον έχει στις επιλογές του ενόψει της νέας χρονιάς και ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να κινηθεί για την απόκτησή του έστω κι αν γνωρίζουν οι Βέλγοι πως ο Σουηδός έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με την ΑΕΚ.
Μάλιστα άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό βελγικών συλλόγων, βρέθηκε στην Ελλάδα πρόσφατα, τσεκάροντας από κοντά τον ποδοσφαιριστή.
Επίσης, πως σύμφωνα με όσα μαθαίνει η στήλη, ο ατζέντης του Γιόχανσον έχει άριστα κονέ στο Βέλγιο.
Πάντως τη σημασία του έχει να αναφερθεί, ότι ο δυναμικός μέσος νιώθει άνετα στην ΑΕΚ και δεν πιστεύει πως το να μετακομίσει στο βελγικό πρωτάθλημα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του, όσο κι αν το όνομα της Άντερλεχτ έχει τη δυναμική του.
Θα δούμε.