«Τρέχουν» και οι διοικούντες

«Τρέχουν» και οι διοικούντες

Εκτός από την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, στον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και οι διοικούντες που θα αρχίσουν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Στις 6 Μαΐου θα γίνει η Γενική Συνέλευση που θα καθορίσει το αν και κατά πόσο θα αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της «πράσινης» ΠΑΕ, με την προτεινόμενη αύξηση των 15 εκατ. ευρώ να είναι στον «αέρα» αφού οι μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν με όλο το ποσό που τους αναλογεί κάτι που κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για περικοπές και πωλήσεις.

Αν δεν συμπληρωθεί όλο το ποσό, που ακόμα κι αν συμβεί αυτό πάλι θα χρειαστούν πωλήσεις αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, θα υπάρξουν δραστικές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την νέα περίοδο. Υπάρχουν άλλωστε αυτή τη στιγμή παίκτες που παρουσιάζονται έτοιμοι να παραχωρηθούν σε ομάδες του εξωτερικού έναντι κάποιων εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ώστε να «ανασάνει» το ταμείο του «τριφυλλιού».

Ένας από αυτούς είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, για τον οποίο ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι όχι όμως και προτάσεις. Τα ποσά που ακούγονται για την ώρα, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι πιο «ζεστή» για τον Αργεντινό λόγω… Κάρλος Φρέιτας, δεν καλύπτουν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί οι «πράσινοι» ζητούν περίπου 5 εκατ. ευρώ καθώς υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20% που θα πρέπει να αποδοθεί στη Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να πουληθεί είναι κι αυτή του Αλέξανδρου Τζόρβα, με ιταλικές ομάδες να παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενες, ενώ και ο Σωτήρης Νίνης παρακολουθείται από ευρωπαϊκά κλαμπ. Στον Παναθηναϊκό επίσης, θα πρέπει να χειριστούν κατάλληλα και το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίο φυσικά και υπάρχει πρόθεση να παραμείνει όμως αν φτάσει πρόταση στην ΠΑΕ που να υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, τότε δύσκολα θα μπορούσαν να τον κρατήσουν οι «πράσινοι» διοικούντες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν αλλαγές και σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια των παικτών που πιθανόν να έρθουν αλλά και ενδεχόμενες προτάσεις για αναπροσαρμογές… προς τα κάτω στα συμβόλαια των ήδη υπαρχόντων παικτών στο ρόστερ.

Αυτό θα γίνει σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που τα 15 εκατ. ευρώ της αύξησης, ακόμα και αν μπουν όλα στο… ταμείο, δε φτάνουν για να μειωθεί το έλλειμμα των «πρασίνων» ενόψει της νέας περιόδου. Έτσι, ο Δημήτρης Γόντικας και οι συνεργάτες του από τη Δευτέρα (25/04), έχουν αρχίσει ήδη να «τρέχουν» κάθε θέμα που αφορά τον Παναθηναϊκό. Από την ανεύρεση τεχνικού διευθυντή που θα προχωρήσει στη διαδικασία των περικοπών και των πωλήσεων, ως τις επαφές με τους μετόχους για την τελική έκβαση της υπόθεσης με την ΑΜΚ της «πράσινης» ΠΑΕ.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved