«Ως κόρη οφθαλμού…»

«Ως κόρη οφθαλμού…»

Το ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται. Η ώρα της δικαίωσης για αυτά τα παιδιά, τα οποία έκαναν κατάθεση ψυχής σε όλη την διάρκεια της σεζόν, έφτασε.

Στους επτά αυτούς μήνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Με την αγωνιστική παρουσία και το ήθος τους κέρδισαν το χειροκρότημα και ανάγκασαν –φίλους και εχθρούς- να αναγνωρίσουν την ανωτερότητά τους. Αυτός ο τίτλος τούς ανήκει δικαιωματικά. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το απέδειξε στην πορεία των 29 αγωνιστικών.

Η ομάδα Κ-20 του Αρη κατάκτησε πανάξια το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Μετά τα μέσα του α’ γύρου «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν έπεσε ποτέ από εκεί. Μάλιστα όσο περνούσε ο καιρός άνοιγε όλο και περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» του τίτλου, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αήττητη από την 5η αγωνιστική, περνούσε «αέρας» από τις περισσότερες έδρες, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό σε αυτές τις ηλικίες στην χώρα μας.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν θέμα χρόνου. Ο τίτλος εξασφαλίστηκε και μαθηματικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο Χαριλάου, παρουσία 5.000 οπαδών των «κιτρίνων».

Η ώρα της δικαίωσης, λοιπόν, για αυτά τα παιδιά έφτασε. Τις τελευταίες μέρες ζουν το δικό τους όνειρο. Οι Σωκράτης Διούδης, Τάσος Καράδαης, Γιάννης Αγτζίδης, Μαυρουδής Μπουγαϊδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Βασίλης Πολιανίδης, Χριστόδουλος Τσιλόπουλος, Γιώργος Βουλτσίδης, Δημήτρης Μπαγκής, Γιώργος Κατίδης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Γιώρης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Νίκος Κουρέλας, Θεοχάρης Δαλκίδης, Εμιγκέν Ντάμζι, Αντι Ρένια, Γιάννης Γιαννιώτας, Νίκος Αγγελούδης, Θανάσης Τοπούζης, Χρήστος Ζυγκερίδης, έγραψαν ιστορία.

Η ώρα της δικαίωσης, όμως, έφτασε και για τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά σε αυτά τα παιδιά από την πρώτη μέρα. Τον προπονητή Νίκο Πασσιαλή, τον γυμναστή Γιάννη Γιώρη, τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Μπόντα και φυσικά τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Αρης, Στέφανο Γιώρη, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια κάνει την δική του κατάθεση ψυχής.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Τετάρτη του Πάσχα (27/04, 17:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Καβάλα, στο οποίο θα γίνει η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές…»

Ταλέντα από ατόφιο «χρυσάφι»… Το μέλλον τούς ανήκει…

Υ.Γ.: Την Λέσχη Φίλων Αρη θα πρέπει να την διαφυλάξουμε «ως κόρη οφθαλμού». Είναι μεγάλο λάθος να απαξιώνονται οι διαδικασίες και οι θεσμοί. Άπαντες θα πρέπει να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό του συλλόγου και όχι για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων.

Υ.Γ.1: Ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των όσων λέει…

Υ.Γ.2: Να είστε σίγουροι ότι τις επόμενες μέρες θα πούμε πολλά περισσότερα…

Από καρδιάς εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved