Ολυμπιακός - Πανθρακικός 4-0: Άνετη τεσσάρα

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 4-0: Άνετη τεσσάρα

Χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντική… αντίσταση, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 4-0 κόντρα στον Πανθρακικό, στο… άδειο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» με τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και με… δράστες τους Πουλίδο (26’), Πάρντο (40’) και Ερνάνι (43’) και ένα στο δεύτερο με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό (92’) αύξησαν το απόλυτο στο φαληρικό γήπεδο, κάνοντας το 14Χ14 απέναντι στους «πράσινους» της Κομοτηνής, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προκαλέσουν κανένα… πρόβλημα στους Πειραιώτες.

Η εξέλιξη του αγώνα

Καθολική ήταν η υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και χρειάστηκαν μερικά λεπτά μέχρι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, στην συνέχεια «έκλεισαν» τους «πράσινους» της Κομοτηνής στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαν να βρουν τους διαδρόμους, από τα άκρα, με τους Πάρντο και Ερνάνι. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τους Πειραιώτες, όταν στο 25’ ο Καμπιάσο έκανε την κάθετην στον Πάρντο, αλλά το σουτ του Κολομβιανού στην κίνηση πέρασε άουτ. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Πουλίδο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ήταν το 26ο λεπτό, όταν ο Ερνάνι έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα στον Μεξικανό, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά, έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, αλλά στο 29’ ο Μπαϊκαρά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο από κοντινή απόσταση. Οι «πράσινοι» θέλησαν να πιέζουν ψηλά και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, στο 37’ στην αντεπίθεση με τον Πάρντο, που έκανε την μπαλιά στον Ερνάνι, αλλά το πλασέ του τελευταίου στην κίνηση, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» τη νίκη πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Τσιμίκας έκανε ωραία μπαλιά στον Πουλίδο αυτός γύρισε με κεφαλιά στον Πάρντο και ο Κολομβιανός με πλασέ, σε κενή εστία, έγραψε το 2-0. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πήραν… αέρα τριών τερμάτων, αυτή την φορά με δημιουργό τον Πάρντο και… εκτελεστή τον Ερνάνι, ο οποίος από πλάγια θέση, με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ίδιο… σκηνικό

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «εικόνα» του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς ο Ολυμπιακός διατήρησε την κατοχή, έψαξε το τέταρτο γκολ, αλλά στο 62’ ο Ερνάνι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να βρει στόχο, μια και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι απείλησε ο Πορτογάλος, όμως, ο Αθανασιάδης με ωραία επέμβαση, έδιωξε σε κόρνερ. Μάλιστα, από την εκτέλεση, ο Κασάμι πήρε το σουτ, ο πορτιέρο των «πράσινων» απέκρουσε τη μπάλα, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Οι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν και στο 72’ με τον Πάρντο, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από… εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα της Κομοτηνής θέλησε να βγει στην επίθεση, είχε μία καλή ευκαιρία στο 74’ με τον Μουδούρογλου, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ και δύο επτά αργότερα, ο Τσιμίκας δεν κατάφερε να σκοράρει, μια και ο Μπουγαΐδης έδιωξε σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν ένα ακόμα τέρμα, αλλά στο 90’ ο Σεμπά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη, κάτι που έγινε και στο επόμενο λεπτό με τους ίδιους… πρωταγωνιστές, όμως, στο 93’ ο Βραζιλιάνος βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Ερνάνι, ο οποίος απέναντι στον Αθανασιάδη, με όμορφο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (83' Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (32' Κασάμι), Ντομίνγκες (68' Σεμπά), Πάρντο, Ερνάνι, Πουλίδο.

Πανθρακικος (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73' Ζδράβος-Ρίζος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης).



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved