Κωνσταντίνου: «Να επιστρέψουν»

Κωνσταντίνου: «Να επιστρέψουν»

Την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό θεωρεί ως μοναδική λύση ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος πορτιέρο των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στον «Φίλαθλο», στην οποία αναφέρθηκε στο παραπάνω θέμα μεταξύ άλλων.

«Για μένα πρέπει να γυρίσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, για να γίνει ξανά αξιόπιστος. Η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να κάνει πάλι την ομάδα μεγάλη. Ο κόσμος πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη. Οι Βαρδινογιάννηδες σίγουρα έχουν κάνει λάθη, αλλά έχουν προσφέρει και πολλά στον Παναθηναϊκό…» δήλωσε σχετικά με τα διοικητικά και συμπλήρωσε:

«Το πολυμετοχικό έχει απογοητεύσει τον κόσμο, καθώς οι μέτοχοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Η ομάδα έχει χάσει πλέον την προσωπικότητα της».

Ακόμα, ο Κωνσταντίνου σχολίασε τις πιθανές περικοπές στους μισθούς των παικτών:

«Δεν αποτελεί αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο. Η κατάσταση είναι δύσκολη γενικώς και οι ομάδες προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδά τους. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Σε κάποιος θα μειωθούν τα συμβόλαιά. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι δεν θα φύγουν ο Σισέ, ο Λέτο και ο Νίνης. Δεν υπάρχουν στο εξωτερικό τα χρήματα πόσο μάλλον τα συμβόλαια που παίρνουν αυτοί οι παίκτες στην Ελλάδα. Δεν θα τα βρουν εκεί αυτά τα λεφτά και λογικά θα δεχτούν και μια μικρή μείωση στα συμβόλαιά τους και θα μείνουν στον Παναθηναϊκό».

Δεν παρέλειψε να εκδηλώσει την απογοήτευση του για την πρόσφατη πορεία του Παναθηναϊκού:=

·«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μετά τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε. Δεν δικαιολογώ την αδιαφορία των παικτών. Εγκατέλειψαν την ομάδα με το άλλοθι ότι αδικήθηκε από τον διαιτητή στο Φάληρο. Κίνητρα υπήρχαν για τη συνέχεια και δεν έδειξαν υπευθυνότητα. Κίνητρο αποτελεί και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι εξάλλου υπόχρεοι στον κόσμο».

Ο Κωνσταντίνου έδωσε ψήφο «εμπιστοσύνης» στον Φερέιρα:·«Έχει ευθύνες, αλλά όχι όλες. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πια την ελληνική πραγματικότητα, το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών. Έδειξε καλά στοιχεία και πιστεύω ότι αν μείνει θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Άλλοι όμως αποφασίζουν».

Τέλος, απαίτησε προσλήψεις τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού:

«Πρέπει άμεσα να προσληφθεί καινούριος. Να ψάξουν να βρουν αυτόν που ταιριάζει στα χνώτα της ομάδας και κυρίως στον προπονητή. Να είναι γνώστης του αντικειμένου και να ξεκαθαρίσει από την αρχή τους στόχους της ομάδας. Δεν ξέρω ποιος θα είναι, αλλά πρέπει να βρουν τον κατάλληλο. Χρειάζεται και γενικός αρχηγός. Ένας άνθρωπος που θα μπει μέσα στα αποδυτήρια και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και των παικτών».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved