Ξεσπάει ο Ματθαίου!

Ξεσπάει ο Ματθαίου!

Ο Νικήτας Ματθαίου μιλάει για όλα όσα έλαβαν χώρα κατά το διάστημα στο οποίο υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Ο Νικήτας Ματθαίου, ξέσπασε μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», αναφορικά με την παρουσία του στην προεδρία της ΠΑΕ, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για τη διαχείριση των οικονομικών του συλλόγου  από τους εκάστοτε προέδρους.

«Η κατάσταση που συναντήσαμε μετά την εποχή του κυρίου Καραμπέρη και κυρίου Τσαρούχα ήταν σαν ένα παρατημένο καράβι. Όταν έγινε πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης, πήρα ένα χρέος της τάξης των 17 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα δεν είχε ούτε ευρώ και είχαμε στην κατοχή μας δύο δελτία, του κυρίου Κυζερίδη και του κυρίου Κολτσίδα. Αναγκάστηκα να δώσω επιταγή 40.000 ευρώ στον κύριο Κυζερίδη τότε, σε ένα γραφείο που δεν είχε ρεύμα και τηλέφωνο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ματθαίου και συνέχισε λέγοντας : «Για να σφυρίξουν οι διαιτητές στο Χαριλάου έπρεπε να στείλω χρήματα στην ΕΠΟ. Ευτυχώς η β’ ομάδα μας βοήθησε πολύ και φτιάξαμε ομάδα. Όσο ήμουν πρόεδρος στον Άρη καταφέραμε να βγάλουμε μια εταιρία από το άρθρο 44 και τα 17 εκατομμύρια ευρώ να γίνουν 5,3 για δέκα χρόνια. Έτσι το μαγαζί από κλειστό έγινε γωνιακό. Το γήπεδο το κάναμε Ολυμπιακό έργο, προσπαθήσαμε να κάνουμε μεταγραφές».

Αναφορικά με την παραίτησή του από την ΠΑΕ τόνισε: «Πολύς κόσμος έχει ξεχάσει τι έχω κάνει στην ομάδα. Αυτό που τελικά κατάλαβα ήταν ότι υπήρχε ένας αυτοσκοπός, ο τότε διευθύνων σύμβουλος πείθοντας ορισμένα άτομα, να φάνε τον Ματθαίου. Συνεχώς έλεγε ότι όλα τα επιτεύγματα ήταν δικά του και μπορείτε να ρωτήσετε κι εσείς ποιους δέχονταν οι υπουργοί και οι βουλευτές στα γραφεία τους. Υπέβαλλα την παραίτησή μου και ενάμιση μήνα μετά δεν μπορούσα να βρω εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Έφτασα στο σημείο την ομάδα που ξεχρεώσα, να παίρνω τηλέφωνο τον πρόεδρο και να μου λένε συνέχεια ότι λείπει. Όταν πεσαμε στη Β’ Εθνική είχα σκοπό να παραμείνω αλλά μεσολάβησαν κάποια γεγονότα και δεν άντεξα και παραιτήθηκα».

Για τα λάθη στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ υπογράμμισε: «Το να πηγαίνεις το χρέος από 5,3 σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ, να μεγαλώνεις τη μαύρη τρύπα και να μην πληρώνεις για 2 χρόνια ΦΠΑ, τότε ας λέγεσαι ήρωας. Όλα αυτά μου τα μετέφεραν οι παράγοντες του Άρη και η Φ.Α.Ε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν μπορώ να ακόμα να πάρω φορολογική ενημερότητα όπως επίσης δεν μπορώ να κάνω γονική παροχή στο παιδί μου. Για να μπορέσω να δουλέψω θα πρέπει να καταβληθεί το 70% των ρυθμίσεων του άρθρου 44.

Για τη σημερινή διοίκηση του Άρη τόνισε:  «Αυτό που βλέπω είναι μια διοίκηση που προσπαθεί με σκυμμένο το κεφάλι και θα κριθεί στη γενική συνέλευση της Λέσχης.
Επειδή είμαι Άρης κι ευχαριστώ το Θεό που με έκανε Αρειανό, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου και δεν μετανιώνω για όσα έκανα

Σε ένα συμβούλιο τότε ο διευθύνων σύμβουλος έδιωξε τους κυρίους Γρανούζη και Ζαμπέτα όμως εγώ δεν του έκανα τη χάρη να με διώξει και παραιτήθηκα μόνος μου. Δυστυχώς δεν αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες οι δικές μου αλλά και του διοικητικού συμβουλίου».

Στην τελική του τοποθέτηση ο κ. Ματθαίου έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Θέλω να πω κουράγιο στη διοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο που είναι ένας εξαιρετικός κύριος κι εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και το ίδιο πάθος».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved