«Μεγάλωσαν οι ευθύνες μου»(vds)

«Μεγάλωσαν οι ευθύνες μου»(vds)

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στο Onsports για τις επιδόσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για το δέσιμο που έχει πλέον με τον Αρη.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο η πρόωρη και άδοξη ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για τον Αρη.Ο Βραζιλιάνος πλάγιος μπακ, που μαζί με τον συμπατριώτη του Ρονάλντο Γκιάρο, αυτήν την στιγμή είναι οι παλαιότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» (να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι του γηπέδου Χαριλάου πριν από τέσσερα καλοκαίρια), μίλησε στο Onsports για τις πολύ καλές επιθετικές του επιδόσεις στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ του Αρη με οκτώ γκολ), καθώς και για το δέσιμο που έχει πλέον με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Νέτο όταν ρωτήθηκε για την πολύχρονη παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν ξεκάθαρος.

«Οταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολλά χρόνια σε μια ομάδα αισθάνεται ότι έχει μεγαλύτερη υποχρέωση για να προσφέρει σε αυτήν. Εμείς οι παλιοί ξένοι, που είμαστε αρκετά χρόνια στον Αρη, νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους πιο νέους συμπαίκτες μας, προκειμένου εγκλιματιστούν όσο τον δυνατόν καλύτερα και πιο γρήγορα. Επίσης αυτό που θέλουμε και το έχουμε καταφέρει στην ομάδα μας είναι να υπάρχει καλή συνεργασία και με τους έλληνες συμπαίκτες μας, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ξένοι και έλληνες, υπάρχουν μόνο ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να κάνουν καλά την δουλειά τους και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Ο Βραζιλιάνος αναφερόμενος στις φετινές πολύ καλές επιδόσεις του στο σκοράρισμα, είπε:

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα όλα αυτά τα γκολ, όμως από την άλλη είμαι και στεναχωρημένος επειδή τα γκολ αυτά δεν βοήθησαν, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος μας και να μπούμε στα πλέι οφ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω αυτό και από μια άλλη θέση. Για να πετύχω όλα αυτά τα γκολ είχα και την τύχη με το μέρος μου, κυρίως όμως είχα την πολύ μεγάλη βοήθεια των συμπαικτών μου».

Ο 30χρονος πλάγιος μπακ κλήθηκε να σχολιάσει και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, στην πασχαλινή γιορτή της ομάδας, κάνοντας λόγο για αυτοκριτική.

«Σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής κάνω πάντα πολύ αυστηρή κριτική στον εαυτό μου. Αυτό έκανα από την αρχή της χρονιάς γιατί αυτό με βοηθάει στο να πεισμώνω, να δουλεύω ακόμη περισσότερο για να γίνομαι καλύτερος. Μέσα από τα δικά μου λάθη θέλω να βρίσκω τον καλό μου εαυτό, να προσπαθώ να δουλεύω και να τα διορθώνω. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν βρέθηκα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προσπάθησα όμως, δούλεψα σκληρά και στο δεύτερο μισό, με βάσει την θέση που αγωνίστηκα, την βοήθεια που είχα από τους συμπαίκτες του και τον αριθμό γκολ που πέτυχα, άρχισα να βρίσκω τον εαυτό μου και να πατάω καλύτερα». Σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά, ο Νέτο, επεσήμανε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα, που θα μάχεται και που θα είναι άξια της ταυτότητας, που έχει η δική μας ομάδα και καταφέρνει κάθε χρόνο να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Καταλήγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα για το Πάσχα. «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα, ενώ σε ό,τι αφορά την τύχη της ομάδας, όλους όσους είναι δίπλα μας να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, να έχουν την δύναμη που είχαν στις δύσκολες στιγμές και να ξέρουν πάντα ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να είναι έτοιμη να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες που θα συναντάει στο γήπεδο».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved