«Να εδραιωθούμε στα σαλόνια»

«Να εδραιωθούμε στα σαλόνια»

H χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της, και η ομάδα της Κέρκυρας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Super League.

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας των «κυανέρυθρων, είναι ο Γιώργος Παρασκευαϊδης.

Ο 29χρονος μέσος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports και σχολίασε μεταξύ άλλων την φετινή χρονιά της  ομάδας του, ενώ εξέφρασε την άποψη τους πως η Κέρκυρα θα πρέπει πρώτα να εδραιωθεί στη Super League και εν συνεχεία να κάνει το... βήμα παραπάνω. Τέλος, ο έμπειρος μέσος  δεν παρέλειψε και στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Παρασκευαϊδη στο Onsports:

-Ο στόχος παραμονής τελικά επετεύχθη. Πες μου δύο λόγια...

«Όλη την χρονιά ήμασταν προσηλωμένοι, ταπεινοί, κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά και έτσι καταφέραμε να μείνουμε στη Super League».

-Πως κρίνεις την χρονιά της Κέρκυρας;

«Πολύ σημαντική και για εμάς αλλά και για το σωματείο, την διοίκηση δηλαδή της Κέρκυρας, η οποία κατάφερε να κάνει το ένα βήμα μπροστά».

-Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιάς ποιος είναι;

«Προς το παρών αυτό που χρειαζόμαστε όλοι οι παίκτες είναι ξεκούραση, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι  και για την νέα σεζόν. Τώρα οσον αφορά το κομμάτι του προγραμματισμού θα δούμε πρώτα αν θα μείνει ο Νίκος Λυράκης».

-Πιστεύεις ότι η Κέρκυρα πλέον μπορεί να κάνει το ένα βήμα παραπάνω;

«Αρχικά τους στόχους τους ορίζει η διοίκηση και όχι εμείς. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η ομάδα θα πρέπει πρώτα να εδραιωθεί στην Α' εθνική και στην συνέχεια φυσικά, αφού έχουμε σταθεροποιηθεί οι στόχοι μας να είναι μεγαλύτεροι».

-Τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου, κατάφερε και έκανε την έκπληξη και μπήκε στα Play off...

«Όλες οι ομάδες των play off είναι καλές. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ, Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι απο τις ταλαιπωρημένες ομάδες. Αυτό που περιμένουμε να δούμε όλοι είναι μία πολύ δυνατή μάχη».

-Να φανταστώ σας εφησυχάζει το γεγονός ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αδειοδοτησεις...

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κρινόμαστε μέσα στο γήπεδο. Και αυτό έχει σημασία. Απο εκεί και πέρα όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων, απο την στιγμή που η πολιτεία έχει αποφασίσει να πάρει κάποια μέτρα και να τραβήξει το συγκεκριμένο θλεμα, δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Η ομάδα μου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις. Βέβαια, το ίδιο θα ίσχυε και για την ομάδα μου, αν είχαμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες της Super League».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved